Marijanin Dan // KILLO KILLO BANDA@Gerila

Nešto novo od nas!
“Marijanin dan” i koncert KILLO KILLO BANDE!

20:04 projekcija filma “The Scientist: Are We Missing Something?” https://www.imdb.com/title/tt4882824/
21:00 interaktivna diskusija u kojoj ce ucestvovati aktivni clanovi organizacija IRKA(https://www.facebook.com/LegalizacijaKanabisaSrbija/) HUK (https://www.facebook.com/KonopljaNS/)
a koju ce moderirati Igor Mihaljević
pozeljno je i aktivno ucestvovanje svih zainteresovanih posetilaca
23:00 koncert grupe KILLO KILLO BANDA
i promocija njihovog novog singla “Vinska pesma”
https://www.facebook.com/killokillobanda/

—————IRKA —————-
Udruženje IRKA čine oboleli, članovi njihovih porodica i građani koji žele da im pomognu da što je moguće pre dobiju mogućnost da legalno uzgajaju, nabavljaju i koriste kanabis i ekstrakte cvetova kanabisa za lečenje svojih obolenja. Među nama ima i osoba sa invaliditetom koje su aktivne i često rade više od svih. Ponosni smo na njih i oni nama zdravijima, daju dodatnu snagu i sigurnost da ćemo znanjem, istinom i dokazima uspeti.
Udruženje je osnovano 8. avgusta 2013. godine na Osnivačkoj skupštini Udruženja, održanoj u Beogradu, a zvanično registrovano u februaru 2014. posle nekoliko odbijanja i vraćanja statuta na izmenu (kamen spoticanja je bila upotreba termina “medicinska marihuana” u nazivu ). IRKA je prvo zvanično i matično Udruženje za legalizaciju kanabisa u Srbiji i okuplja građane sa cele teritorije Srbije.
Pokretač je Narodne Inicijative za promenu zakonske regulative kanabisa u Srbiji i član međunarodne asocijacije organizacija ‘ENCOD’, koje se zalaže za dekriminalizaciju korišćenja ilegalnih supstanci i ukidanje narko tržišta i moći narko kartela.

—————-HUK——————-
Članovi HUKa aktivno se bave proizvodnjom, istraživanjem i promocijom konoplje.
“Imamo praktično iskustvo o ovoj biljci, koju obrađujemo svakodnevno. Udruženje postoji da bi podržali istraživanje, stvaranje i razvoj nove industrije Srbije. Ukoliko verujete da je konoplja (kanabis) lek koji može da pomogne našim bližnjima koji su oboleli od kancera, ms , hepatitisa, glaukoma, epilepsije, lupusa, cerebralne paralize, migrene , neuropatije, nesanice, Tourette-ovog sindroma, hipertenzije I mnogih drugih bolesti.
Ukoliko verujete da je konoplja (kanabis) biljka koja može da pokrene posrnulu poljoprivredu, ustoliči nove ekološke industrijske tehnologije i ograniči zagađivanje.
Ukoliko verujete da naša deca zaslužuju čistu i bogatu budućnost.
Ukoliko želimo da vratimo neka zdrava i bogata vremena bitno je da se upoznate sa ovom bilkom.
U čistim rukama, čista je svima, konoplja ponižena medju usevima.”

dogadjaj su podrzali i

https://www.facebook.com/ZLAshtek/
https://www.facebook.com/Planta.si/

Subota 20. april // 20:04h
Ulaz slobodan. Weedimo se! ;)

https://www.facebook.com/events/575024949571876/

Datum

20 Apr 2019 - 21 Apr 2019

Satnica

20:00 - 01:00

Lokacija

Gerila Bar
Trifkovicev trg 3, Novi Sad

Organizator

Gerila Bar
Email
noreply@facebookmail.com