The Filters Kvaka 22

Live@SoulPeddler/Chongi&The Smokers/The Filters/Stiff Buscemi

Još jedan spektakl u našoj fabrici vinyla!!!

Chongi & The Smokers su garažni rock trio iz drugog najvećeg grada u Bugarskoj, i njiihova priča je vrlo jednostavna :)
Lokalni heroj “Nick Chongi” je olimpijski skijaški trkač, i ljubitelj kajt/surfa. Preostala dvojkica “Mingera” and “Chichi” uživaju u klasičnom pljuganju i sviranju! Sve ukupno sport i rock & roll!
Njihov zvuk karakterišu visokoenergetski rifovi provučeni kroz pop strukturu, a izvedba je standardna trio postavka gitara, bas, bubanj.
Njihov debi album “Out Of Tune” biće objavljen u aprilu ove godine.

https://www.facebook.com/nickchongi
https://nickchongi.bandcamp.com/

The Filters je petočlani rock bend iz Beograda koji svoju muziku peva na engleskom jeziku. Do sada su objavili jedan EP, kao i single ”Pretty girl”, a pored nastupa u gradovima širom Srbije od kojih se izdvaja Main Stage na Belgrade Beer Festu 2018. u februaru 2019. su prvi put svirali preko granice i to u Sloveniji, gde su imali 2 svirke u klubovima u Ljubljani i u Izoli. Bend trenutno radi na pripremi spotova i prvog albuma, a postavu čine: Mateja Uzelac/gitara i vokal, Marko Micanovic/gitara, Luka Cvijetic/klavijature, Ivan Kostic/gitara i bek vokal i Marko Rakic/bubnjevi

https://www.facebook.com/FiltersThe/
https://thefiltersband.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/thefiltersband/?hl=en

Stiff Buscemi
desert/psychedelic

Bend je 2017. godine kroz seriju jam session-a počeo kao trojac u sastavu Dušan Prentović(bubanj), Petar Šćepanović(bas) i Ivan Krstić(gitara) da bi im se kasnije logičnim sledom okolnosti pridružio
Branislav Božanić(gitara). Kroz jam session-e se došlo do materijala koji je svoju konkretniju formu dobio ulaskom Aleksandra Marina(vokal, keys, perkusije, štagod) gde je bend počeo da eksperimentiše sa jazz i afrobeat elementima koji daju poseban šmek psihodeličnom desert sentimentu koji bend gaji.
Trenutno rade na prvom EP-u.

https://m.facebook.com/iwasfrozenstiff/

Ulaz 300 rsd.

https://www.facebook.com/events/830789393921479/

Datum

20 Apr 2019 - 21 Apr 2019

Satnica

20:00 - 00:00

Lokacija

SoulPeddler
Novi Sad, Klisanski put 19А, Srbija

Organizator

SoulPeddler
Email
noreply@facebookmail.com