Lira Vega Big Band / Knap Club

Lira Vega Big Band
KNAP CLUB
/ Kuglaš /
Đušina 5, Beograd

SUBOTA
19. OKTOBAR
22 H
_______________________

21 H Vrata
22 H LIRA VEGA BIG BAND
01 – 04 H After
_______________________

Karte / 400RSD
Prodajno mesto:
Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd
Karte su dostupne od utorka, 1. oktobra

Vrata / 500RSD
After 01H / 300RSD
_______________________

Prvi put, Lira Vega Big Band se beogradskoj publici predstavio avgustovskim koncertom u bašti KC Grada, a ovog puta premijera pod krovom, i to u Knap Club-u.

U Knapu Vas očekuje akustična izvedba pesama sa prva tri albuma Lira Vega (2004), Sreća i ljubav (2009), Duhovi (2015), kao i premijera nekoliko novih pesama sa albuma u nastajanju, koji nosi radni naziv “Posledice rada”.
Ove večeri će se, kao specijalni gosti i članovi Big Benda pojaviti dva specijalna muzičara: Dušan Petrović na saksofonu, flauti i melodici i Dejan Vučetić Vuča na usnoj harmonici i vokalu.

Lira Vega je beogradski bend koji čine Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin. Bend ima 3 objavljena albuma i mnoštvo nastupa u Srbiji, regionu i Evropi, kao i nekoliko lokalno i regionalno relevantnih nagrada.
Iako nikada u marketingu i uvek sa dovoljno para u džepu, bend Lira Vega ispisuje recepte za uspeh, za koje samo treba naći tajni kod. Kao što su dobronamerni glasnici rekli:
“Bend Lira Vega potvrđuje svoje mesto, a to je beskompromisna alternativa, otpevana i izvedena na jedinstven način uklapanja, čini se, suprotnih stvari. Pop, rok, elektronika, maestralna gitara i prepoznatljiv vokal. Evergreen psihodelija.”

“Beogradski bend koji sa punim pravom pozajmljuje ime ove zvezde i njenog sazvežđa, pokazao je da i te kako ima sopstveni prsten zvezdanog praha koji se, na ovaj ili onaj način uvukao u pore domaće pop scene.”

“Savršeni spoj izvođačkog umeća Vladimira Đorđevića i magije koju izvlači iz svojih gitarskih efekata odvešće u svemir svakoga ko bude imao priliku da čuje ovaj bend uživo.”

Fb page: https://www.facebook.com/liravegabend/
Instagram: https://www.instagram.com/lira_vega/

https://www.facebook.com/events/2348614968571058/

Datum

19 Oct 2019 - 20 Oct 2019

Satnica

22:00 - 04:00

Lokacija

Knap Club

Organizator

Knap Club
Email
noreply@facebookmail.com