Kultur Shock Arsenal Fest Kragujevac

Kultur Shock – promocija novog albuma u Zagrebu!

Da iz Seattlea ne dolaze samo grunge, Jimi Hendrix, Microsoft ili nikad prežaljeni Supersonicsi najbolje potvrđuje upravo Kultur Shock. Uvjetno rečeno iz Seattlea, naravno. Ovu koncertnu atrakciju možete doživjeti u Vintageu u nedjelju, 7. travnja gdje će predstaviti svoje jedanaesto izdanje “D.R.E.A.M.” Cijena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna, na dan će koštati 100 kuna ako ih ostane. Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a informacija o početku prodaje bit će dostupna uskoro.

Kultur Shock osnovan je prije 23 godine u Seattleu pod vodstvom Sarajlije Srđana “Gine” Jevđevića koji je oko sebe glazbenike iz ex-Yu, ali i cijelog svijeta pomalo tako da je ovaj bend uvijek bio obilježen notom multikulturalnosti. Brzo su stekli underground slavu širom Amerike što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s izdavačkom kućom Billy Goulda, basiste Faith No Morea.
Često ih se uspoređuje s Gogolom Bordellom ili S.O.A.D.-om, ali njihova je glazba još bogatija za jedan balkanski “tač” koji svakako jako dobro rezonira s ovdašnjom publikom pa je vrhunska i nabrijana atmosfera popraćena s hektolitrima znoja. Ovaj koncert dio je velike europske turneje tijekom koje će bend osim Hrvatske zasvirati još u Njemačkoj, Grčkoj, Srbiji, Slovačkoj, Češkoj, Italiji, Makedoniji, Sloveniji, Bugarskoj.

Neke od značajniijih suradnji članova Kultur Shocka na ovaj ili onaj način bile su s imenima kao što su Esma Redžepova, Serj Tankian, Gogol Bordello, Balkan Beat Box, Beirut, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka…

Članovu benda su: Gino Yevdjevich – vokal, perkusije, Val Kiossovski – gitara, vokal, Chris Stromquist – bubnjevi i perkusije, Guy M. Davis – bas, vokal, Amy Denio – saksofon/klarinet, vokal, Matty Noble – violina.

FB: facebook.com/kulturshockband/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=WRT16TJWbYA

https://www.facebook.com/events/579974452469544/

Datum

07 Apr 2019

Satnica

20:00 - 23:00

Lokacija

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Savska cesta 160, 10000, Croatia

Organizator

Hangtime Agency
Email
noreply@facebookmail.com