Koncert: Ritam Nereda i Brat // GKC, Užice

Nakon dugo vremena bend RITAM NEREDA stiže u Užice gde će binu deliti sa bendom БРАТ – BRAT

Ulaznice se nalaze od četvrtka 11.aprila u pretprodaji po ceni od 600 rsd. Na dan koncerta cena karte je 800 rsd.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj” i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 30 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies i Buzzcocks.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Hitovi kao što su “Put beznađa”, “San”, “Boje se”, “10 godina” i “Crno je sve” su samo neke od pesama koje su obeležile karijeru ovog benda.

Poslednje studijsko ostvarenje “30 godina” će bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja. Bend trenutno radi na novom studijskom albumu.

Postava benda:
Boban (vokal, gitara)
Mire (bas)
Kića (gitara)
PJ (bubanj)

Korisni linkovi:
Official facebook.com page – https://www.facebook.com/RitamNereda
Youtube.com channel – https://www.youtube.com/user/neredsource
Instagram profile – https://www.instagram.com/neredsource/

https://www.facebook.com/events/327547747767034/

Datum

04 May 2019 - 05 May 2019

Satnica

21:00 - 00:30

Lokacija

Gkc Užice

Organizator

Gkc Užice
Email
noreply@facebookmail.com