Irish Stew of Sindidun Aleksinac Al Rock

Koncert: Irish Stew of Sindidun • novih 15 godina

Info:
– Subota, 2. novembar 2019. od 21h
– Dom omladine Beograda (sala “Amerikana”)
– Informacije o pretprodaji ulaznica uskoro

Irish Stew of Sindidun simbolično započinje novih 15 godina na sceni velikim koncertom u sali “Amerikana” beogradskog Doma omladine, u subotu 2. novembra 2019.

Koncerti ovog sastava su već tradicionalno poznati po razigranoj atmosferi i nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike. Od muzike koja tera na đuskanje do emotivnih balada, bend u svom autorskom opusu ima široki spektar muzičkih pravaca koje predstavlja kroz prizmu irske tradicionalne muzike i atipičnih instrumenata za rock’n’roll kao što su violina, frula i bendžo.

U poslednjih godinu dana, bendu se na violini priključila i Ana Đokić Brusić (poznatija kao kompozitor i jedan od osnivača grupe Orthodox Celts) pa je ovo idealna prilika da publika pored dobro poznatih pesama čuje kako bend zvuči u novoj postavi.

Ulaznice za ovaj događaj će uskoro biti puštene u pretprodaju i moći će da se nabave putem online servisa tickets.rs ili na blagajni Doma omladine po ceni od 600 din. Na dan koncerta na ulazu cena karte iznosiće 800 din.

https://www.facebook.com/events/947843555573865/

Datum

02 Nov 2019 - 03 Nov 2019

Satnica

21:00 - 00:00

Lokacija

Dom omladine Beograda
Beograd, Makedonska 22, Srbija

Organizator

Irish Stew of Sindidun
Email
noreply@facebookmail.com