Kolja i grobovlasnici Klub Fest Zemun

Kolja u Užicu

Muzičar Nikola Pejaković Kolja konačno će prvi put u karijeri nastupiti u Užicu 18. maja (21:00), u Gradskom kulturnom centru tog grada.

Ulaznica za koncerta autora kultne pesme “Užički heroin” košta 800 dinara od 23. aprila na blagajni Gradskog kulturnog centra Užica. Ukoliko ih ostane na dan koncerta na ulazu će koštati 1.000 dinara.

“Užički heroin” je bio objavljen na prvom albumu “Mama, nemoj plakati” (2001), i brzo je postao jedna od najprepoznatljivijih Koljinih stvari, koju fanovi i dalje različito iščitavaju, dok publika grleno peva refren na svakom njegovom koncertu. Užicu se Kolja vratio i na novom albumu “4 Prsta” (2018) u pesmi “Svaku noć je isti mrak” i stihovima:

“Ulice su pune blata
A blato mrtvih ptica
Svako gleda svoje dupe
Odavde do Užica”.

Protekle zime gitarista i pevač Kolja je održao tri rasprodana koncerta u Beogradu (Kombank dvorana i klub “Fest”) i potom u Novom Sadu (Studio M), a sada su na redu prolećne svirke u Kragujevcu i Užicu, gde nastavlja promociju “4 Prsta”, uz podršku gitariste i producenta Voje Aralice, klavijaturiste Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasiste Milana Pavkovića i bubnjara Duce Ivaniševića.

Uspešno se nadovezavši na albume “Kolja” (2009) i “Grobovlasnici” (2013), Kolja je sa “4 Prsta” na najbolji način nastavio jednu od najupečatljivijih kantautorskih karijera na ovim prostorima, što se može čuti i u pesmama “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet”, “Ubio sam ženu koju volim”…

https://www.facebook.com/events/2299349597053051/

Datum

18 May 2019

Satnica

21:00 - 22:30

Lokacija

Gradski kulturni centar Užice

Organizator

Kolja
Email
noreply@facebookmail.com