Kolja / ChBS / Palanački Dunav Fest / 22-24.8. Bačka Palanka

Ovogodišnje izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće po mnogo čemu drugačije i zanimljivije od prva dva.
U Bačkoj Palaci će od 22. do 24. avgusta doći do fuzije različitih muzičkih žanrova, a sve u cilju promocije rokenrol kulture i subkuture spajanjem snaga dva alternativna festivala iz Bačke Palanke-Palanačkog Dunav festa (PDF) i Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP).
Prva stvar koja će obeležiti ovu godinu je dolazak Nikole Pejakovića Kolje koji je ovogodišnji hedlajner PDF-a, dok će na FEP-u biti član stručnog žirija i tako provesti četiri dana u društvu Palančana.

Kolja i njegov bend nastupaće na Palanačkom Dunav festu poslednjeg dana, u subotu, 24. avgusta.
Iste večeri preporučenu letnju dozu panka isporučiće šumadijski Ramonsi-Čovek bez sluha koji je u punom zaletu i u jeku promocije svog poslednjeg albuma “Stanimo u gard” koji je pobrao odlične kritike, a što je još važnije, odobren je svim srcem od strane verne publike.

U toku je konkurs za odabir benda koji će svirati kao predgrupa Kolji: http://remixpress.com/konkurs-palanacki-dunav-fest-bira-bend-koji-ce-nastupati-pre-kolje/
Kada spojimo PDF i FEP dobijamo #pdFep i nezaboravne avgustovske vrele dane i noći kraj Dunava na platou ispred sportske hale Tikvara gde vas očekuje odličan noćni provod uz probrani muzički program od 22. do 24. avgusta. Pod sloganom “Srcem, štapom i kanapom” organizacioni timovi oba festivala probrali su pažljivo izvođače i uskoro će objaviti kompletan program.
Zajednično otvaranje oba festivala biće u četvrtak, 22. avgusta, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce.
Ulaznice za drugi i treći dan Palanačkog Dunav festa biće uskoro u prodaji. Informacije o festivalu možete pratiti i na facebook stranici Palanačkog Dunav festa.

Palanački Dunav fest organizuje Udruženje Rok kultura uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

https://www.facebook.com/events/422728251918085/

Datum

22 Aug 2019 - 25 Aug 2019

Satnica

21:00 - 03:00

Lokacija

Hala Tikvara

Organizator

PDF Palanački Dunav Fest
Email
noreply@facebookmail.com