Jorgovani + Ukratko Štef / Green Rose Pub / St. Pazova / 16.mart

Poštovani ljubitelj punka, 16. marta u Staroj Pazovi, ugostićemo dva vrhunska benda, i našoj publici predstaviti nešto što nisu imali priliku da uživo čuju u našim krajevima :)

Sa ponosom prestavljamo bendove:
– Bend Jorgovani (Boemski punk)
– Укратко Штеф (Punk ska)

Ulaznice u pretprodaji (od 25.februara) iznose 400 dinara, na dan koncerta 500.

Info i rezervacije : 062 / 74 – 59 – 88
Lokacija : Slovenski Trg bb (ex Kafe Pozitiv)

– Jorgovani su nastali kao projekat u septembru 2012. godine, u jednom beogradskom parku. Sedeli smo nas četvorica drugara, pili pivo. Prišla nam je jedna devojka da se upozna. Kaže ona: “Ja sam Aleskandra”, a mi, jedan po jedan: “Ja sam Marko, Marko, Marko, Marko…” i uglas počinjemo da se smejemo. Neko reče kako bi bilo fora da napravimo bend u kome se svi zovu Marko, a ja izrecitovah pesmu koju sam tog dana napisao – “Ja ti pišem pesme”, i tako nastaše – Jorgovani – kaže Marko Joković Muki pevač i lider benda, i dodaje:
– Prvi EP, sa četiri pesme, objavili smo 1. januara 2013., drugi tačno godinu dana posle prvog. Ali kao bend sa radom smo počeli u septembru 2014., kada smo imali prvu svirku. Bendu smo ime dali spontano. Hteli smo da bude drugačije kada je reč o imenima punk bendova.
(izvor : headliner.rs)

– Ukratko štef ima malo kraću, ali takodje zanimljivu biografiju;
Deki i Miki rešili su da osnuju pank bend, zvali Đomlu da peva i nađe basistu. Đomla odma’ zvao Jeru. Svese dešavalo leta gospodnjeg 2011. Od tada žare i pale pančevačkom pank scenom.

https://www.facebook.com/events/346525772617313/

Datum

16 Mar 2019 - 17 Mar 2019

Satnica

22:00 - 02:00

Lokacija

Green Rose Pub - Stara Pazova
Stara Pazova, Slovenski Trg BB, Srbija

Organizator

Green Rose Pub - Stara Pazova
Email
noreply@facebookmail.com