Gužva u 16-ercu / 25 godina benda jubilarni NS koncert

Pank rok bend Gužva u 16-ercu iz Osijeka obeležava jubilej 25 godina postojanja i rada. Tim povodom, u organizaciji SKCNS, održaće koncert u Novom Sadu, u Mađarskom kulturnom centru “Petefi Šandor” na Telepu (Jožef Atile 16). Gosti na koncertu biće novosadski bendovi NPZ (Neprijatelj prelazi zeku) i Tu ima zvuka. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 rsd možete kupiti u CD shopu Mungos i na prodajnim mestima Gigstixa. Broj ulaznica je ograničen. Cena na vratima 700 dinara.

Za jubilarni koncert bend će spremiti set listu pesama koja će predstavljati retrospektivu najvećih hitova iz svih delova njihove karijere. Slavonski pankeri, može se reći, imaju status miljenika novosadske publike, a njega su zaslužili energičnim i beskompromisnim nastupima po novosadskim klubovima i na festivalima. Poslednji nastup u Novom Sadu održali su prošlog leta na Fusion bini Exit festivala.

Gužva je poslednjih godina jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, a zabeležili su i nastupe u Irskoj, Nemačkoj i Austriji. Paralelno sa koncertnim aktivnostima rade i na novom albumu, a nedavno su objavili singl i spot za pesmu “La commedia e finita”

https://www.facebook.com/events/2233167863413838/

Datum

15 Feb 2019

Satnica

20:00 - 23:55

Lokacija

Petőfi Sándor MMK
Novi Sad, Jozef Atile 16, Srbija

Organizator

Skc Novi Sad
Email
noreply@facebookmail.com