Gospodin Pinokio // 18. Apr // Feedback

Gospodin Pinokio sa gostima 18.aprila u klubu Feedback!

U četvrtak, 18.aprila, povodom četvrt veka postojanja, niški rock sastav GOSPODIN PINOKIO održaće slavljenički koncert u klubu Feedback sa početkom u 22h!

Gosti na koncertu biće niški mladi perspektivni rock bend Hazel i beogradski kultni beskrompomisni punk – rock sastav grupa Gresnici.
Ovom prilikom GOSPODIN PINOKIO će kroz svoju set listu napraviti presek celokupne karijere, ali i promovisati novi spot / singl “Totalna bruka”, koji je nedavno objavljen.

Ulaznice u prodaji od utorka, 9.aprila po ceni od 200 dinara u muzičkim radnjama Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 300 dinara.

Ovom prilikom organizatori apeluju na publiku da dođe na vreme. Sa obzirom na činjenicu da će nastupati tri benda, koncert će početi tačno u 22h!

——————————————————-

“Gospodin Pinokio je sastav iz Niša, čija karijera započinje sada već davne 1993-e godine. Tokom perioda egzistiranja i turbulentnih godina, često su bili primorani da na duže ili kraće vremenske intervale amortizuju delovanje, koje je karakterisalo i ne retko menjanje (odlasci) članova postave. Ipak, sastav predvođen frontmenom Igorom Bogdanovićem tokom godina je uspeo da se predstavi kao originalan akt i bend koji u autorskom smislu itekako ima šta da ponudi i kaže. Njihovi nastupi koje karakteriše jedna dodatna izvođačka atmosferičnost, takođe predstavljaju njihovo jako oružje, koje upotpunjuje sliku o kompletnom izražajnom konceptu.” – Branimir Bane Lokner

https://www.facebook.com/events/658176494645576/

Datum

18 Apr 2019 - 19 Apr 2019

Satnica

22:00 - 02:00

Lokacija

Feedback
Niš, Balkanska 2a, Srbija

Organizator

Feedback
Email
noreply@facebookmail.com