Galija Sava Centar Beograd

Galija u Kombank Dvorani – 1. i 2. novembar

1. novembar – RASPRODATO
2. novembar – ULAZNICE U PRODAJI na blagajni Kombank Dvorane!

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA JOŠ JEDAN KONCERT GRUPE GALIJA 2. NOVEMBRA U KOMBANK DVORANI!

Kultna grupa Galija održaće i drugi akustični koncert u Kombank Dvorani 02. novembra. Tako će bend pred svojom vernom publikom održati dva uzastopna koncerta na drvenim instrumentima 01. i 02. novembra, nakon skoro 25 godina od čuvenog akustičnog koncerta održanog na Badnje veče 1995.

Publika će imati prilike da se kao nekada podseti starih, dobrih hitova koji I dan danas ostavljaju tragove u ušima i duši vernih slušalaca, ali ovoga puta obojene toplim zvukom drvenih instrumenata.

Dodirni me, Stare trube, Još uvek sanjam, Digni ruku, Kad me pogledaš, samo su neke od pesama bogatog višedecenijskog repertoara Galije koje će publika moći da čuje u koncertnoj večeri.

Nezaboravna Galija, kao obeležje i svetionik jednog vremena prve novembarske večeri isključiće utikač za struju i učiniti da njihova muzika odjekne na sasvim drugačiji način. Na način da 43 godine duga karijera zablista u svom pravom, izvornom sjaju.

BEND KOJI GODINAMA OSTAVLJA PESME KAO ZNAKOVE PORED PUTA

Galija je osnovana pre tačno 43 godine u Nišu. Ime je dobila po istoimenoj kafani u kojoj su se članovi benda prvobitno okupljali.

Kroz grupu je prošao veliki broj muzičara, a sadašnji sastav čine pevač, kompozitor i gitarista Nenad Milosavljević, pevač i tekstopisac Predrag Milosavljević, bubnjar Boban Pavlović, gitarista Dragutin Jakovljević, basista Slaviša Pavlović i klavijaturista Goran Antović.

Jedan su od najtrajnijih sastava jugoslovenskog i srpskog rokenrola, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka do mejnstrim orijentisanog zvuka.

Tokom karijere objavili su 15 studijskih, jedan uživo i šest kompilacijskih albuma.

https://www.facebook.com/events/354787722070114/

Datum

01 Nov 2019

Satnica

20:00 - 23:00

Lokacija

Kombank Dvorana
Novi Beograd, Dečanska 14, Srbija

Organizator

Kombank Dvorana
Email
noreply@facebookmail.com