Flogging Molly Wallapper photo

Flogging Molly u Tvornici

Flogging Molly
01.07.2019.
Tvornica Kulture

Svjetski obožavan američko-irski sastav Flogging Molly vraća se ovog ljeta u Zagreb. Poznati po izuzetno adrenalinski nabijenim live nastupima u Tvornicu kulture stižu 1. srpnja u sklopu velike Life Is Good turneje.

Osnovani 1997. u Los Angelesu, Flogging Molly oduvijek su gurali svoj prkos prema strogom kategoriziranju glazbe. Njihov bučni punk rock inspiriran tradicionalnom irskom glazbom uz dodatak keltskih instrumenata donio im je pečat originalnosti na koju se brzo navukla publika diljem svijeta. No, ispod veselih i ludo zabavnih melodija oduvijek su izvirali moćni, uvjerljivi socijalno i politički osviješteni tekstovi o pobuni i potrebi za promjenom kakva ih povezuje s kultnim Poguesima i Clashom.

Od šest studijskih te nekoliko live albuma svakako treba izdvojiti ‘Speed Of Darkness’ (2011.) kojim su dosegli devetu poziciju na Billboard Top 200 ljestvici. Posljednje izdanje ‘Life Is Good’ (2017.) njihovo je dosad najvedrije i najoptimističnije djelo čiju produkciju potpisuje Grammyjem nagrađivan Joe Chiccarelli koji je radio i s velikanima U2, White Stripes i Beckom. Energičan zvuk albuma proizlazi iz danas rijetke prakse snimanja kompletnog albuma uživo, čime je Flogging Molly još jednom pokazao stav da su prvenstveno bend za live nastupe. Velike dvorane pretvaraju u pubove ispunjene plesom, znojem i humorom, a upravo jedan takav, zabavan i iskren nastup garantiraju u Tvornici kulture. Bit će to ujedno i obljetnica njihovog prvog susreta sa zagrebačkom publikom kada su prije 10 godina održali koncert za pamćenje.

ULAZNICE
Early bird ulaznice 160 kuna do 10. ožujka ili do isteka kontigenta.
Prodaja starta u petak (22. veljače) u podne isključivo u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i putem weba -> https://goo.gl/X8D9o6
Iza 11. ožujka ulaznice 180kn.
Na dan koncerta 200kn.

S kupljenom ulaznicom moći će se dobiti i 20% popusta na Flogging Molly majice, odnosno 10% popusta na ploče benda, do isteka zaliha.

————————-
Dirty Old Empire
Dostava Zvuka

https://www.facebook.com/events/1058128587727253/

Datum

01 Jul 2019 - 02 Jul 2019

Satnica

20:00 - 00:30

Lokacija

Tvornica Kulture
Zagreb, Šubićeva 2, Hrvatska

Organizator

Ferragosto JAM
Email
noreply@facebookmail.com