Edo Maajka & band во МКЦ

Концерт на Edo Maajka!
4 мај 2019
___________________
Един Осмиќ попознат по неговото сценско име Edo Maajka е босански рапер, продуцент и текстописец. Неговата популарност ја донесe неговата група – Дисциплинска комисија.
http://www.edomaajka.com/
Уметници кои имаат влијание врз него: Rambo Amadeus, TBF, Safet Isović, Miladin Šobić, Azra, Zabranjeno Pušenje, Disciplina Kičme, Atomsko Sklonište, Majke, Rupa u Zidu…
Неговата техника на рап се опишува како совршен flow, исто така и неговите разновидни теми, поврзувајќи се со публиката, носејќи концепт преку серија албуми и добивајќи најмногу пофалби за неговата способност да пишува брилијантни текстови.

Билети: 300 денари (претпродажба)
*На билетарница МКЦ или online преку bileti.mkc.mk

https://www.facebook.com/events/266614040901254/

Datum

04 May 2019

Satnica

21:00 - 23:00

Lokacija

Младински Културен Центар
Skoplje, Kej Dimitar Vlahov 15, Makedonija

Organizator

Младински Културен Центар
Email
noreply@facebookmail.com