Cannibal Corpse u Zagrebu!

Death metal prvaci Cannibal Corpse ponovo u Zagrebu! Njihov četvrti nastup u Hrvatskoj dogodit će se u četvrtak, 20. lipnja u Boogaloou. Cijena ulaznica ranograbilica je 145 kuna i mogu se kupitiu periodu od 11.ožujka do 6. travnja u Dirty Old Shopu. Nakon toga cijena im raste na 155 kuna, dok će na dan koncerta ako ih ostane koštati 180 kuna.

S radom su počeli davne 1988. u Buffalu, danas obitavaju u Tampi, legendarnoj meki američkog death metala (Death, Morbid Angel, Deicide, Obituary, Atheist, Hate Eternal). Prvi album “Eaten Back To Life” objavili su 1990. za Metal Blade s kojim surađuju sve do danas, a posljednji u nizu “Red Before Black” objavili su prije dvije godine. 2015. godine postali su bend s najviše prodanih albuma kad je u pitanju death metal.

Cannibal Corpse je oduvijek bio poprilično kontroverzan bend, prije svega zbog stihova koji nisu baš za svačije uši, morbidnih te vulgarnih artworka koji su ukrašavali njihove albume i najavljivali koncerte. Sve to rezultiralo je brojnim zabranama nastupa i prodajom albuma te protestima raznoraznih aktivista koji su njihov glazbeni izričaj smatrali nepoćudnim. Naravno, nipošto se ne smije zaboraviti niti antologijska scena s njima u legendarnom Ace Venturi s Jimom Carreyjem.
Članovi benda su George “Corpsegrinder” Fisher, Paul Mazurkiewicz, Alex Webster, Rob Barrett i Erik Rutan iz benda Hate Eternal koji se nedavno pridružio ovom veselom kolektivu.

CANNIBAL CORPSE online:

http://cannibalcorpse.net/
https://www.facebook.com/cannibalcorpse

Događaj organiziraju Regular John booking i Hangtime Agency

Cover photo by Alex Morgan

https://www.facebook.com/events/378151216339307/

Datum

20 Jun 2019 - 21 Jun 2019

Satnica

19:00 - 02:00

Lokacija

Boogaloo Zagreb
Zagreb, Ul. grada Vukovara 68, Hrvatska

Organizator

Hangtime Agency
Email
noreply@facebookmail.com