Viva Vops

Bunt rok festival u Festu // Viva Vops, Logička greška, Wajz

Bunt rok festival u Festu // Viva Vops, Logička greška, Wajz // 22.11.
⚡⚡⚡
U petak, 22.novembra kreću večeri Bunt rok festivala u klubu Fest! Jednom mesečno imaćete priliku da u ovom legendarnom zemunskom klubu uživo slušate bendove koji su prošli kroz ovaj važan festival. Prve večeri nastupiće VIVA VOPS, LOGIČKA GREŠKA i WAJZ!

VIVA VOPS
“Viva Vops” je bend iz Beograda osnovan 2016. Čine ga muzičari koji se godinama bave alternativnom muzikom: Aleksandar Ćurčić- vokal, Marko Janković- vokal, Marko Trajkovski-Di džej i klavijature, Nikola Živanović- gitara, Đorđe Popović- gitara, Dušan Kalinić- bubnjevi i Miroljub Antić- bas gitara.
Ubrzo se nakon osnivanja prijavljuju na Beogradski autorski rok festival-BARF, gde osvajaju treće mesto. Na trećem izdanju Bunt Rok Festivala 2017. “Viva Vops” osvaja prvo mesto. Sledi prvi spot za singl “Uniformisani kriminalac” koji počinje da izaziva reakcije ljudi, a pobednička pesma sa BRF 2017. ” Svuda pivo”, pronalazi svoj put do publike.
Na prvom izdanju festivala regionalne muzičke i video produkcije “MTS Vision”, “Viva Vops” ulaze u najužu konkurenciju i to u dve kategorije: Najbolji novi izvođač i Najbolja montaža i postprodukcija. Osvajaju treće mesto za spot pesme “Uniformisani Kriminalac”.
“Viva Vops” je nastupao na najznačajnijim muzičkim festivalima u zemlji i regionu, na kojima su proglašeni za koncertnu atrakciju. Ubedljivi i upečatljivi scenski nastupi dva frontmena, pojačani žestokom svirkom benda, čine ih nesvakidašnjim i originalnim. Pored toga, “Viva Vops” se smelo upuštaju u kombinovanje različitih muzičkih pravaca. Na njihovom repertoaru se podjednako nalaze i energične pesme i balade, a njihov zvuk se može opisati kao jedinstvena fuzija repa, panka, roka, metala i popa.
https://www.facebook.com/vivavops/
https://www.youtube.com/channel/UCL_hD2oBG_uUVZKAMsb_xhA

LOGIČKA GREŠKA
Logička greška je bend iz Beograda, osnovan krajem 2017.god. Intenzivno rade na autorskim pesmama u želji da snime album. Nemaju definisan muzički pravac koji sviraju, svaka pesma je nesto drugo i ima svoju priču. Održali su do sada nekoliko svirki u Beogradu, bili u finalu Bunt Rok Festivala 2019, takođe su nastupili na Belgrade Beer Festu 2019. u okviru programa Bunt Rok bine.
Logička greška su: Ritam gitara i vokal-Matija Savković, Bas-Vuk Janković, Solo gitara-Ana Perišić, Bubnjevi-Lazar Prendović
https://www.facebook.com/logickagreska/
https://www.youtube.com/channel/UCAnIDh2zCef3W9ki7QZN2Bg

WAJZ
Wajz su reperi iz Zemuna i još uvek su u fazi završavanja srednje škole! Trude se da uvek budu pozitivni, što njihovi tekstovi baš i ne potvrđuju, ali “kroz par reči se vidi da smo nasmejani i uglavnom bez brige”
Od uspeha u dosadašnjem radu izdvajaju učešće na Bunt rok festivalu kao i nastup na Beer festu.
“Imamo ogromnu podršku od vršnjaka a čak i od nekih starijih (Pozdrav Iskazu!) . Nastupali smo već jednom Festu i bilo je neverovatno . Nadamo se istom utisku i ovaj put, naše je da damo sve od sebe.”

https://instagram.com/wajz.11?igshid=rv3m0avur8kt

ULAZ: 400 RSD

https://www.facebook.com/events/508348999894005/

Datum

22 Nov 2019 - 23 Nov 2019

Satnica

21:00 - 00:00

Lokacija

klub Fest
Zemun, Gradski park Hala Pinki, Srbija

Organizator

Klub Fest
Email
noreply@facebookmail.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde