Bullet For My Valentine + Overpower / 02.04. / Boogaloo / Zagreb

BULLET FOR MY VALENTINE; TRENUTNO JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH METAL BANDOVA NA SVIJETU PO PRVI PUTA DOLAZI U HRVATSKU 02. TRAVNJA U ZAGREBAČKI BOOGALOO PREDSTAVITI SVOJ NOVI ALBUM “GRAVITY”

Svjetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine iz Velike Britanije nastupiti će po prvi put u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Boogaloo Clubu, u utorak 02. Travnja!
Bullet For My Valentine osnovani su 1998. godine u gradiću Bridgent u Walesu pod imenom Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promijenili u Bullet For My Valentine. Svoj prvi album “The Poison” su objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji “Gravity” objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji.
Bullet For My Valentine dobitinici su i mnogih nagrada za najbolji novi bend (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji bend godine tri godine za redom, najbolji singlovi (Kerrang!)… Pored novinara i obožavatelja su čak i heroji koji su ih inspirirali, bendovi kao što su Iron Maiden i Metallica, osobno odabrali Bullet For My Valentine kao svoje goste na njihovim turnejama.
Bend trenutno čine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.
Na izričit zahtjev benda su za ovu turneju odabrane manje dvorane kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu, te ukoliko koncert bude rasprodan, a sve ide u prilog tome, se koncert neće premještati u veću dvoranu niti dodavati novi datum! Zato požurite po svoje ulaznice!

Kao predgrupa je odabrana zagrebačka metal četvorka Overpower koji svoju glazbu opisuju kao vratobolno-poskočni metal, a kao svoje uzore navode grupe Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura. 2014. Godine su objavili svoj album privijenac “Greatness Within”. Od tada do danas su prosvirali večinu klubova u Hrvatskoj kao i u susjednim državama. Trenutno završavaju material za novi album koji dio materijala sviraju već neko vrijeme uživo.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati a ulaznice će se moći kupiti od petka 01. veljače po akcijskoj cijeni od 170 kn prvih dvijesto ulaznica dok će nakon toga ulaznice koštati 210 kn a mogu se kupiti na slijedećim mjestima: Boogaloo Club (10 – 16 sati) – Ulica garda Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 18, Octopus Piercing & Tatto Shop – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a, Eventim – www.eventim.hr. Na dan koncerta će ulaznice koštati 250 kn.

MH Concerts &Twilight Promotion najavljuju:
23.03. FUL KUL BUVLJAK @ Boogaloo, Zagreb
02.04. THE SHOW MUST GO ON – THE QUEEN SHOW @ Spaladium Arena, Split
29.03. 80’S PARTY – DENIS & DENIS + MCW @ Boogaloo, Zagreb
01.04. BULLET FOR MY VALENTINE + OVERPOWER @ Kino Šiška, Ljubljana
02.04. BULLET FOR MY VALENTINE + OVERPOWER@ Boogaloo, Zagreb
03.04. BULLET FOR MY VALENTINE + NEMESIS @ Dom Omladine, Beograd
03.04. THE SHOW MUST GO ON – THE QUEEN SHOW @ Hala Tivoli, Ljubljana
04.04. THE SHOW MUST GO ON – THE QUEEN SHOW @ Hala Tivoli, Ljubljana
06.04. THE SHOW MUST GO ON – THE QUEEN SHOW @ Boćarski dom, Zagreb
13.04. DARK SIDE OF 80’S – The Cure night – PURE CURE + GHOSTI @ Route 66, Zagreb
29.05. CHRISTIAN DEATH + PHANTASMAGORIA @ Boogaloo, Zagreb
05.10. SHE PAST AWAY + guests @ Boogaloo, Zagreb
10.11. 2019. ANNIHILATOR + guests @ Boogaloo, Zagreb

https://www.facebook.com/events/1220672768101548/

Datum

02 Apr 2019 - 03 Apr 2019

Satnica

19:30 - 01:30

Lokacija

Boogaloo Zagreb
Zagreb, Ul. grada Vukovara 68, Hrvatska

Organizator

MH Concerts
Email
noreply@facebookmail.com