Plejboj Buč Kesidi Beer Garden Beograd

Buč Kesidi / MKC Petefi Šandor / Novi Sad

SKC Novi Sad predstavlja:
Buč Kesidi sa gostima

Trenutno jedan od najpopularnijih mladih bendova na domaćoj sceni dolazi u Novi Sad u sklopu promocije svog novog albuma koji 21. novembra objavljuje izdavačka kuća Kontra.

Buč Kesidi je levoruki indi rokenrol elektro disko duo iz Pančeva. Iza sebe ima debi album “Posesivno-ospulsivni hospul” koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?”, “Kafe aparat”, i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima, među kojima su i Main Stage EXIT festivala, Arsenal Fest i Beer Fest.

Krajem prošle godine izbacili su radijski hit “Nema ljubavi u klubu”, prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji obeležava prelazak benda na moderniji i više elektronski zvuk. Singl je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka…). Naredni singlovi koji su izašli, “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO”, dobijaju još bolje kritike i potvrđuju težnju benda ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 07. oktobra po ceni od 500 din. putem Gigstix prodajne mreže i u CD šopu Mungos.
Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cena će iznositi 700 din.

Buč Kesidi:
https://www.facebook.com/buckesidi
https://www.instagram.com/buckesidi/
https://www.youtube.com/c/buckesidi

Video klipovi:


https://www.facebook.com/events/392323268069661/

Datum

30 Nov 2019

Satnica

21:00 - 23:59

Lokacija

Petőfi Sándor MMK
Novi Sad, Jozef Atile 16, Srbija

Organizator

Skc Novi Sad
Email
noreply@facebookmail.com