Brkovi u Novom Sadu / Novosadski sajam – Hala 6

BRKOVI U NOVOM SADU 20. APRILA!
Zagrebački bend, Brkovi, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert će se održati u subotu 20. aprila u Hali 6 Novosadskog sajma. Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara možete kupiti u Gigs Tixu u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra 12, pored Trčike) i u celoj prodajnoj mreži ( gigstix.com/prodajnamreza ), kao i online putem sajta www.gigstix.com .
Zagrepčani su do sada imali nekoliko nezaboravnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su oni poslednjih godina bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se “brkati mladići” sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.
Sredinom prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, sedmi po redu, pod nazivom “Hormon sreće”, a potom su ga jesenas promovisali širom regiona. Svakako posebno treba izdvojiti dva spektakla, onaj u zagrebačkom Domu sportova 20.10. i onaj koji je održan u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 03. novembra prošle godine, što je ujedno bio i njihov najveći i najposećeniji samostalni nastup u Srbiji. Na koncertu u Hali 6 Novosadskog Sajma publika će biti u prilici da pored pesama sa poslednjeg albuma “Hormon sreće” posluša i presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.
Broj ulaznica je ograničen, a organizatori apeluju da na vreme kupite svoj primerak pošto se više puta pokazalo da na Brkovima u Novom Sadu često ne bude dovoljno mesta za sve.

https://www.facebook.com/events/1074484862736845/

Datum

20 Apr 2019 - 21 Apr 2019

Satnica

21:00 - 01:00

Lokacija

Novosadski sajam
Novi Sad, Novosadski sajam, Srbija

Organizator

No time to lose events
Email
noreply@facebookmail.com