Bazooka (Athens, Greece)

Psihodelični garažni pank i post pank su žanrovi u kojima se grčki sastav Bazooka kreće već 11 godina.

Bend je formiran u Volosu 2008, ali su se ubrzo preselili u Atinu.

2011. objavili su prvi singl “Shame Take My Brain / Ravening Trip” za Inch Allah Records. Već od sledeće, 2012. godine, počinju saradnju sa Slovenly Recordings, američkim izdavačem gde su se obreli u društvu koje čine: Subsonics, Choke Chains, Useless Eaters, The Spits, The Cavemen itd, a prvo izdanje je 7” EP “I Want To Fuck All The Girls In My School”. 2013. izlazi i prvi album (“Bazooka”, Slovenly Recordings).

2016. izbacuju drugi album “Useless Generation”, a sredinom januara ove godine i treći “Zero Hits”. Sigurno jedan od retkih evropskih bendova koji peva na maternjem jeziku, a objavljuje albume za američkog izdavača i čak napravi seriju koncerata po SAD.

“Zero Hits” obećava dobru godinu za ove mladiće. 14 hitova psihodeličnog panka sa vokalima na grčkom prosto bodu oči i odskaču kvalitetom iz mnoštva drugih bendova sličnog zvuka.

Sredinom aprila Bazooka su započeli svoju 12. (dvanaestu!!) evropsku turneju u okviru koje će u subotu, 27. aprila nastupiti i u Zemunu @ MKC Kombinat od 21:00.
Ulaznice za koncert u Kombinatu prodavaće se na ulazu u klub neposredno pre koncerta po ceni od 600 dinara.

https://www.facebook.com/bazookagreece/
http://zumabookings.com/BAZOOKA

BAZOOKA


Bazooka: Unconditional Greek Psychpunk

Bazooka (Athens, Greece)

https://www.facebook.com/events/658311361269698/

Datum

27 Apr 2019

Satnica

21:00 - 23:00

Lokacija

MKC Kombinat

Organizator

Bad Music For Bad People
Email
noreply@facebookmail.com