Bajaga & Instruktori, Arena, Zagreb

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Zagreb, gdje će nastupiti u zagrebačkoj Areni, u subotu 02.03.2019. u sklopu velike regionalne turneje na kojoj promoviraju aktualni album ‘U sali lom’.

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Tijekom više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Najveći Bajagin samostalni zagrebački koncert u dosadašnjoj karijeri, zakazan je za subotu, 2. ožujka 2019. godine kada će publika čuti nove i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju su ove godine predstavili svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.

Na albumu je devet pjesama, ‘Savršen dan’, ‘U sali lom’, ‘Bilo bi lako’, ‘Može da te ubije grom’, ‘Rekla si’, ‘Loše napisan dan’, ‘Severac’, ‘Nikada te više neću zvati’, ‘Noćima sanjam’, a završava bonus pjesmom ‘Kad mesec prospe rekom srebra sjaji’ na kojoj sudjeluje grupa Poin Black, a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

Bajaga je o novom albumu ukratko ispričao: “Imamo dvije klasične balade, jednu ‘veliku’ i jednu’ malu’. ‘Noćima sanjam’ je pjesma srednjeg tempa, sve ostale su brze. Shvatili smo da u repertoaru nedostaju brze pjesme. Tako da nam je bilo neizbježno vraćanje u studio nakon deset godina. Sretni smo što smo ponovo surađivali sa Sašom Habićem. Jedno vrijeme nije radio i vratio se vratio na velika vrata.”

Ulaznice po early bird cijenama su u pretprodaji u sustavu Eventim, a prvih 300 kupaca ulaznice dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni promotivni nastup Bajage koji će se održati na tajnoj lokaciji u Zagrebu početkom iduće godine.

Parter – stajanje
150,00 KN

VIP Lounge – barski stolovi
250,00 KN

Tribina dolje 1
170,00 KN

VIP Loža
500,00 KN

PRODAJA: https://goo.gl/LE9fUK

* Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom idu direktno do lože.
** Moguće je zakupiti i cijelu VIP Ložu | upite slati na dallas@dallas.hr

—————————————
Dallas Records (official page)
Laško pivo Hrvatska

https://www.facebook.com/events/2202813999977413/

Datum

02 Mar 2019 - 03 Mar 2019

Satnica

20:00 - 00:30

Lokacija

Arena Zagreb
Zagreb, Ul. Vice Vukova 8, Croatia

Organizator

Dallas Records (official page)
Email
noreply@facebookmail.com