Darko Rundek & Ekipa Dom omladine Beograda Beograd

Arsenal Fest 09 – Darko Rundek & Ekipa

Darko Rundek & Ekipa nastupiće 20. juna na Main Stage-u Arsenala 09.

Napomena: Tačna satnica nastupa je 01:30 do 03:00 , 20. juna nakon ponoći (23:59 je stavljeno da se datum eventa ne bi prebacio na naredni dan).

“Dobri ljudi, dođite na Arsenal Fest 20. juna. (Na Main-u) Svira Darko Rundek i Ekipa, a svira i Little Steven i Vlatko Stefanovski. Jea!”, poručuje Darko Rundek.

Vođa uticajnog zagrebačkog novotalasnog sastava Haustor, autor, pevač i gitarista Darko Rundek prvi put se predstavio samostalno albumom “Apokalipso” (1997), a zatim je objavio “U širokom svijetu” (2000). Za album “Ruke” (2002) iza sebe je okupio mnogoljudni Cargo orkestar sa kojim je snimio i “Mhm a-ha oh yeah da-da” (2006). U svedenijoj formi Rundek Cargo Trija (sa violinistkinjom Isabel Catala i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem) objavio je albume “Plavi avion” (2010) i “Mostovi” (2015).

U poslednje dve godine Rundek je objavio singlove “Tamni jorgovan”, “Crni dusi”, “Barbara” i “Pješčane oluje”, sa pratećim bendom Ekopa, kog čine bubnjar Silvio Bočić, kontrabasista Roko Crnić, vibrafonista i udaraljkaš Miro Manojlović, trubač Igor Pavlica, tenor saksofonistkinja Ana Kovačić i sa violinom Isabel Catala.

Komplet ulaznica za sva četiri dana košta samo 2.300 dinara, dok je 1.000 za pojedinačan dan, preko Ticket Visiona, odnosno www.tickets.rs.

Prodaja u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca, biletarnici Dečijeg pozorišta i u “Da Gama travel-u” (Višnjićeva 3).

Ostala prodajna mesta:

ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria “Flash back”
KRUŠEVAC – Caffe club “Grizzly”
POŽEGA – Caffe “Burence”
UŽICE – Kuća čaja “ZEN”
ARANDJELOVAC – Caffe “Koje Kude”
ĆUPRIJA – Caffe “Bacardi”
SMEDEREVSKA PALANKA – Beer Ti ja
JAGODINA -TNT music

Arsenal Fest se tradicionalno održava krajem juna u Kragujevcu – Main Stage se nalazi u “Kneževom arsenalu”, fantastičnom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, obližnji Garden Stage je u drvećem natkrivenoj “Zastavinoj bašti”, dok je Explosive DJ Stage smešten u “Čaurnicu”, rustičnu zgradu u kojoj je snimana pre neku godinu tv serija “Titanik”.

https://www.facebook.com/events/328970264342579/

Datum

20 Jun 2019 - 21 Jun 2019

Satnica

23:00 - 01:00

Lokacija

Arsenal FEST
Kragujevac, Srbija

Organizator

Arsenal FEST
Email
noreply@facebookmail.com