AKF5: VolumeFeeder / Northern Revival / Riverroth / Canabin

ASS KICKING FEST se vraća posle 3 godine!!!

VOLUMEFEEDER je eksplozivni metal trio iz Mađarske. Robert Jakša, ex bubnjar poznatog mađarskog benda Ektomorf, nam dovodi svoj matični bend koji odlikuju teški rifovi, keči melodije i snažna ritam sekcija. Bend je do sada objavio dva EP-a, Middle Finger Attitude (2011) i Crowns and Chains (2013). Na Ass Kicking Festu će nam promovisati svoj debitantski album “The Element of Fire” koji će biti objavljen u toku februara. Obećavaju nam žestoku svirku!
http://www.facebook.com/volumefeeder/

NORTHERN REVIVAL je Stoner / Heavy Rock / Sludge bend iz Novog Sada. Iza sebe imaju Mouth Full Of Dirt (EP 2015), Life Survival Tips (album 2016) i preko 80 koncerata po regionu. Delili su bine sa bendovima poput Planet Of Zeus (Grčka), Sasquatch (USA), Greenleaf (Švedska), Bongzilla (USA) i nastupali na mnogobrojnim festivalima Exit, Barock Fest (RO), Kunigunda Festival (SLO), Alparfeszt(HU), Gugulan Rock Fest (RO), TLO Fest…2017. craft pivara RazBeerbriga je napravila Northern Revival pale ale. U januaru 2019. objavili su treće izdanje Electric Power Supply (EP). Kasetno izdanje je uradio Librarion Records a digitalnu distribuciju 1001Stoned. U februaru su krenuli na Electric tour 2019 i promovisaće vam nove pesme.
https://www.facebook.com/NorthernRevival/

RIVERROTH su mladi momci takođe iz Novog Sada. Oni prže Black / Thrash Metal. Veoma aktivni, za kratko vreme stekli su dobar broj pratilaca na lokalu a počeli su da šire fan bazu nastupima po drugim gradovima i regionu. 2017. objavljuju debi EP: Infernal Trashing gde su još uvek tražili svoj zvuk da bi već 2018. objavili novo izdanje Manifestation Of Dark Arts i definisali šta publika može da očekuje od njih. Kruna njihove dosadašnje karijere će biti u aprilu na Taurus Metal Festival-u u Nemačkoj i sigurno se tu neće zaustaviti.
https://www.facebook.com/Riverroth/

CANABIN je najnoviji Stoner Metal bend u Novom Sadu. Radi se o veoma mladoj ekipi i ovo je idealna prilika da čujete nešto novo i još neistraženo.
https://www.facebook.com/canabinofficial/

https://www.facebook.com/events/358793051626711/

Datum

09 Mar 2019 - 10 Mar 2019

Satnica

20:30 - 00:15

Lokacija

Omladinski centar CK13
Novi Sad, Vojvode Bojovića 13, Srbija

Organizator

Ass Kicking Fest
Email
noreply@facebookmail.com