Други самостални Клотљуди

ДРУГИ САМОСТАЛНИ КОНЦЕРТ ГРУПЕ КЛОТЉУДИ

Клотљуди су рок група настала у Београду 2014-те. У току 5 година постојањa наметнули су статус култа у рађању, једне од најнепредвидивијих и оригиналнијих концертних тачака у граду. 30-так концерата на свим релевантим местима у Београду, али и у Прагу (Cross Club), Пекингу (Temple bar) и Панчеву (Аполо дворана).

О њима су рекли:

Готово филмска атмосфера, нешто што носи и гура кроз осјећај да је земља близу, али да се не додирује, тако звучи тај Њујорк седамдесетих на који се наслања београдски тројац Клотљуди. У пјесми ”R.I.P. Lou Reed” постоје живи људи, врло сабрани по питању онога на шта су фокусирани, али и врло одузети у коначном судару са стварним свијетом. Испрекидане слике стварности које се налазе у тематском слоју повезане су снажним ритмом који се не распршује у ваздуху, већ удара о зидове и окреће унутар самога себе. Вокал је узбудљив до театарских размјера, комбинација бијесног режања, дозивања, подсмијеха, шапутања и декламовања.

– СтереоАртМагазин, рецензија првог сингла са деби албума.

Приче с асфалта имају најјаче темеље. То су милиони тона тешког бетона у утроби челичних кавеза, мегаломанске структуре арматура речи заливане киселим кишама, а потом запечене убитачним зрацима извора живота, као таквог. Пре још ненајављеног силаска у атомски бункер, ”Клотљуди”- себи дају одушка. На површини, гоне тренутак за који више ни не знамо ни када је ни како почео, уз сочан поклич против умисли да све ово можда није стварно. ”Сви оће воће” је албум без околишања и ”наопаког” решења загонетке на последњој страни. За тим није било потребе. Само су се, пустили…

– Супер место без шећера – рецензија албума ”Сви оће воће”(2016)

За себе су рекли:

Страст и укус источне Европе премаскиран у граничне кич побуњенике из великих градова. Клотљуди су циркус рок.
О њима сте чули све, они су ваш омиљени најгори бенд.

ПОРУЧУЈУ:

Видети Клотљуде у Куглашу биће заиста епохално. Желимо овакву свирку свираћемо и ову песму (у линку ♥ https://www.youtube.com/watch?v=HcotVT1yKQY), свираћемо и цело ”Сви оће воће”. Почећемо после 11 завршићемо после поноћи и дозволићемо се Вама даље у ноћ. Продајемо све боли, усхићења, љубави, патње, разиласке и силаске пепео Феникса и врлину (у светлећим урнама)
За 400 динара, а може и за 250 ако свратите у Пожаревац на talk talk о животу и судбини.

Претпродаја: (2 5 0)
Квака – на догађајима
Куглаш – четвртак-понедељак од 21:00 – 00:00
Пожаревац – јавите се неком од чланова па се договорите

Љубав од клотова ♥

https://www.facebook.com/events/2692303374178100/

Datum

19 Apr 2019 - 20 Apr 2019

Satnica

22:00 - 04:00

Lokacija

Kuglaš
Beograd, Đušina 5, Srbija

Organizator

Klotljudi
Email
noreply@facebookmail.com