Balkanrock majice - Simbol podrške i zajedništva

Poručite svoju Balkanrock majicu s jedinstvenim dizajnom!

Muški i ženski modeli dostupni su u tri boje (crna, teget i crvena), u svim veličinama, po ceni od 1.000 dinara.

2020. godina nikome nije bila laka. Nama u Balkanrocku je najteže palo što nismo mogli da posećujemo muzičke događaje i izveštavamo vas s njih. U nedostatku koncerata i festivala, sa finansijske strane je bilo više nego izazovno da održimo naš sajt. Uprkos ovom problemu, nismo odustali. Trudili smo se da preguramo ovu godinu i predstavimo vam što više kvalitetnog sadržaja, kao što ste od nas već navikli.

Sada je došlo vreme, dragi čitaoci, da podržite naš dugogodišnji dobrovoljni rad i pomognete nam i to – kupovinom ovih jedinstvenih Balkanrock majica. Njihov dizajn, za koji je bio zadužen Nenad Tasić, simbolizuje podršku i zajedništvo u ideji očuvanja kvalitetne muzike i rokenrol kulture. Upravo takva podrška nam je sada potrebna, kako bismo i dalje mogli da vam donosimo sjajne fotografije i najrazličitije tekstove iz muzičkog sveta.

Naručivanje majica

Cena: 1.000 din / po komadu + ptt

Zbog trenutne situacije oko COVID-a, dostava majica je ograničena samo na Republiku Srbiju. Kada se situacija popravi, dostavu ćemo vršiti i u ostalim zemljama regiona. Kako da naručim?

  1. Napiši nam koje majice želiš na naručiš u formi (Boja-Model-Veličina-Broj komada) u polju ispod. Na primer: Teget – Muška – M veličina – 1
  2. Popuni sva ostala polja sa odgovarajućim podacima
  3. Klikni da dugme „Pošalji narudžbinu“.
  4. Nakon toga će ti stići mail potvrde da je narudžbina uspešna. (Proverite i SPAM folder, možda tamo završi)

Dimenzije modela možeš videti ovde