-

NaslovnaBalkanrock LivePaper Animals na prvom Balkanrock Live koncertu

Paper Animals na prvom Balkanrock Live koncertu

Paper Animals Balkanrock Live

Uskoro se navršava dva meseca otkako smo poslednji put imali priliku da prisustvujemo nekoj svirci, bar na onaj način na koji smo navikli. Koliko li samo kupljenih ulaznica za, sada otkazane, koncerte stoji zabačeno u uglu neke fioke i skuplja prašinu, čekajući da se potvrde novi datumi? Pošto se situaciji u kojoj se nalazimo, što se tiče muzičke industrije, ne nazire kraj i poprilično je neizvesno kada ćemo ponovo imati priliku da odemo na neki koncert ili festival, Balkanrock je odlučio da domaće bendove dovede do vas.

Od ponedeljka, 4. maja, tačno u 20h, Balkanrock na svojoj Facebook stranici pokreće Balkanrock Live – serijal online mini-koncerata u kućnom ambijentu u kojima ćete imati priliku da uživo upoznate domaće muzičare i bendove. Emisija će se sastojati iz dva segmenta. U prvom delu ćete upravo vi, publika, imati priliku da postavljate pitanja bendu, dok će u drugom delu emisije bend odsvirati mini-koncert.

U pilot emisiji Balkanrock Live, sa vama će se družiti Sofija Nedeljkovic i Damjan Jovanovic iz benda Paper Animals. Link ka eventu na kom ćete moći da pratite koncert nalazi se ovde.

Ovaj beogradski indie rock bend osnovan je krajem 2016. godine i koristi mešavine alternativnih žanrova sa vokalnim melodijama sličnim pop muzici kako bi stvorio svoj zvuk. Tematika pesama im je do sada bila vezana za svakodnevni život i nesvakidašnje situacije provučene kroz povremeno apstraktne tekstove. Iako je bend relativno mlad do sada iza sebe ima 3 singla i veliki broj klupskih nastupa širom Srbije, a u oktobru 2019. objavljuju svoj debi album „Rock Paper Scissors“ za diskografsku kuću Kontra.

Paper Animals su:
Sofija Nedeljković – Vokal
Damjan Jovanović – Gitara
Darko Pasujević – Bass
Marko Rakic – Bubnjevi

Najnovije vesti

Izdvajamo