-

NaslovnaBalkanrock LiveHatter Matter u ponedeljak uživo na Balkanrock Live-u

Hatter Matter u ponedeljak uživo na Balkanrock Live-u

Balkanrock Live Hatter Mater

Kao što je već najavljeno, Balkanrock Live program će se održavati svakog ponedeljka u 20h, a na sedmom koncertu 15. juna nastupiće Milan Veselinović i Luna Škopelja iz beogradskog dua Hatter Matter. Stream ćete i ovog puta moći da pratite uživo sa naše Facebook stranice, a publiku podstičemo da tokom nastupa postavlja pitanja bendu u komentarima i da se na ovaj, za sve nas neobičan način, bolje upozna sa nekim imenima domaće scene koja sasvim sigurno zaslužuju pažnju.

Podsetimo da je održano već šest Balkanrock Live koncerta, kad su nastupali sastavi Paper Animals, VHS Stereo, The Petting Blues Band, Bilbord, Draga Mrvoš Mott i Dago.

Daleko od rocka, u srcu Balkana, nikao je Hatter Matter duo. Njihova sonarna slika će vas iz svojih domova, poput čarobnog pasulja, podići do nebeskih visina gde ćete bezbrižno plesati sa divovima. Sve numere su komponovane za perkusivni stil sviranja ukulelea koji biva ispraćen toplim tonovima bass gitare i prodornim kosmičkim vokalizama. Pridružite nam se na viralnoj mreži u ponedeljak 15.06. u 20h i putujte iz vaše fotelje.

Najnovije vesti

Izdvajamo