-

Udruženje “Balkanrock” ponovo na humanitarnom turniru

Udruženje građana „Balkanrock“ i ove godine učestvuje na humanitarnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji se na predlog porodica poginulih radnika RTSa igra širom Srbije u pomen svim žrtvama bombardovanja 1999. godine. Jedan od gradova domaćina je i Niš.

Na turniru će nastupiti 16 ekipa, kvalifikacije su zakazane za 14, 15, 21. i 22. mart u “Šivari”, a završnica takmičenja 28. i 29. marta u sportskoj hali “Čair”.

Pobednika turnira čekaju pehar i medalje, kao i učešće na završnom turniru u Beogradu sredinom aprila. Povodom toga, u prostorijama Media centra Niš izvučeni su parovi ovog memorijalnog turnira.

Ove godine ekipa Udruženja građana “Balkanrock” na turniru učestvuje kao tim sa bratskim Sportskim udruženjem “Tvrđava”. Naša ekipa je raspoređena u grupi A, u kojoj su još: Dom Zdravlja Niš, Zaplanje Gadžin Han i ekipa RTSa. Kao što svi primete u samom startu, u pitanju je najteža grupa celog turnira, takozvana niška grupa smrti.

Prvu utakmicu naš tim igra protiv RTSa u subotu, 14. marta od 10.30 časova u sali “Šivara”, te vas pozivamo da dođete, navijate i podržite ovu humanitarnu akciju.

Za sve ostale informacije pratite facebook stranicu Sportskog udruženja Tvrđava gde će redovno biti postavljane najave, satnice i rezultati sa ovog turnira.

Na turniru u Nišu učestvovaće 16 ekipa koje su podeljene u 4 grupe. Pogledajte spisak svih učesnika po grupama:

Grupa A:

 1. Dom Zdravlja Niš
 2. Zaplanje Gadžin Han
 3. RTS
 4. Tvrđava Balkanrock

Grupa B:

 1. Proaktiv
 2. Vojska
 3. DIF
 4. Nišvil

Grupa C:

 1. Telekom
 2. Inicijativa mladih Niš
 3. Aleksinac
 4. Niška loza

Grupa D:

 1. Sekcija sportskih novinara
 2. Fondacija “Vuk Stoiljković”
 3. NIS Gaspromnjeft
 4. Policijska Uprava Niš