-

Otvoren konkurs za Medijana Balkanrock festival 2015

МЕДИЈАНА БАЛКАНРОК ФЕСТИВАЛ , по шести пут ће окупити неафирмисане ауторске бендове у циљу промовисања њиховог рада и ауторског стваралаштва.

6. Медијана Balkanrock фестивал одржаће се крајем септембра на амфитеатру на Кеју у организацији Градске општине Медијана и удружења грађана „Balkanrock“ који расписују

К О Н К У Р С

за бендове без званичног албума

Заинтересовани бендови треба да пошаљу три ауторска снимка (квалитет није битан) и текстове тих песама, као и краћу биографију уз обавезан контакт телефон представника групе на адресу:
medijana@balkanrock.com

Право на учешће имају сви демо бендови са нишког подручја.

Бендови не смеју имати никаква званична издања (ту не спадају самостална ЕП и Демо издања, као ни учешћа на компилацијама).

Бендови морају имати минимум једну ауторску песму снимљену, а од њих се очекује искључиво ауторски репертоар у трајању од 15 минута који ће извести у амфитеатру на Кеју.

Прва три пласирана бенда по оцени стручног жирија и публике добиће снимање по три нумере у у професионалном музичком студију као и један број дискова у њиховом власништву.

Бендови које жири одабере да се такмиче на фестивалу, биће у обавези да потпишу уговор о сарадњи са Градском општином Медијана.

Конкурс је отворен до 31.08.2015. године.