-

NaslovnaAktivnosti UGMedijana Balkanrock Fest 2010

Medijana Balkanrock Fest 2010

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

MEDIJANA BALKANROCK FEST

 

Gradska opština «Medijana» i udruženje građana «Balkanrock» raspisuju konkurs za učešće na festivalu mladih bendova «Medijana balkanrock fest». Festival će se održati 20. avgusta, a pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja. Prva tri plasirana benda će dobiti snimanje po 3 numere u profesionalnom muzičkom studiju. Pored toga prvoplasiranom bendu je obezbeđeno učešće na Čupinom memorijalu «Najvažnije je biti zdrav» koji će se održati početkom Septembra.

Uslovi konkursa:

-Pravo učešća u takmičarskom delu imaju demo bendovi iz niškog regiona (opštine Medijana, Pantelej, Palilula. Crveni Krst, Niška Banja, Doljevac, Gadžin Han, Merošina, Svrljig, Aleksinac i Ražanj).

-Bendovi ne smeju da imaju nikakva zvanična izdanja (U zvanična izdanje ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama)

-Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje da na isključivo autorski repertoar u ukupnom trajanju od 15 minuta.

-Bendovi moraju imati profil na portalu https://www.balkanrock.com u sekciji MLADI BENDOVI. Bendovi koji nemaju profil mogu da ga dobiju jednostavnim popunjavam formulara koji se nalazi OVDE.

-Ovom prilikom naznačavamo da organizatori ne snose putne troškove bendovima.

Prijavljivanje:

-Demo bendovi koji žele da se prijave za učešće treba da na mail adresu medijana@balkanrock.com u subject stave „prijava za konkurs“, a u sadržaj da ubace:

  • kratku biografiju benda sa slikom
  • snimak tri autorske pesme u mp3 formatu kvaliteta 192kbps
  • tekstove tih autorskih pesama

Bendovi koji nemaju profil na našem portalu u istom mail-u uz prijavu neka pošalju popunjen formular koji se nalazi OVDE.

Konkurs i prijava počinju 1. juna i trajaće do 30. juna. Prijave poslate posle tog datuma neće biti prihvaćene.