-

NaslovnaAktivnosti UGMedijana Balkanrock 3: Konkurs za učesnike

Medijana Balkanrock 3: Konkurs za učesnike

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

МЕДИЈАНА BALKANROCK ФЕСТИВАЛ , по трећи пут ће окупити неафирмисане ауторске бендове у циљу промовисања њиховог рада и ауторског стваралаштва.

3. Медијана Balkanrock фестивал одржаће се средином септембра у амфитеатру на Кеју са почетком у 21.00 часова у организацији Градске општине Медијана и удружења грађана Balkanrock који расписују

К О Н К У Р С

за бендове без званичног албума

Заинтересовани бендови треба да пошаљу три ауторска снимка (квалитет није битан) и текстове тих песама као и краћу биографију уз обавезан контакт телефон неког од чланова на адресу
medijana@balkanrock.com
Право на учешће имају сви демо бендови са нишког подручја.
Бендови не смеју имати никаква званична издања (ту не спадају самостална ЕП и Демо издања, као ни учешћа на компилацијама)
Бендови морају имати минимум једну ауторску песму снимљену, а од њих се очекује на искључиво ауторски репертоар у трајању од 15 минута који ће извести у амфитеатру на Кеју.
Прва три пласирана бенда по оцени стручног жирија и публике добиће снимање по три нумере у у професионалном музичком студију као и један број дискова у њиховом власништву. Такође ће за најбоље бендове бити организован још један наступ у затвореном простору са професионалном опремом.

Конкурс је отворен до 20.08.2012. године.