-

NaslovnaAktivnosti UGMedijana Balkanrock 2011

Medijana Balkanrock 2011

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

MEDIJANA BALKANROCK FEST 2011

 

МЕДИЈАНА BALKANROCK ФЕСТИВАЛ , по други пут ће окупити неафирмисане ауторске бендове у циљу промовисања њиховог рада и ауторског стваралаштва.

2. Медијана Balkanrock фестивал одржаће се 7. октобра 2011. године у амфитеатру на Кеју са почетком у 20,30 часова у организацији Градске општине Медијана која расписује

 

К О Н К У Р С

 

за бендове без званичног албума

 

Заинтересовани бендови треба да пошаљу три ауторска снимка ( квалитет није битан) и текстове тих песама као и краћу биографију уз обавезан контакт телефон неког од чланова на адресу

medijana@balkanrock.com

Право на учешће имају сви демо бендови са нишког подручја.

Бендови не смеју имати никаква званична издања ( ту не спадају самостална ЕП и Демо издања, као ни учешћа на компилацијама)

Бендови морају имати минимум једну ауторску песму снимљену, а од њих се очекује на искључиво ауторски репертоар у трајању од 15 минута који ће извести у амфитеатру на Кеју.

Прва три палсирана бенда по оцени стручног жирија и публике добиће снимање по три нумере у у професионалном музичком студију као и један број дискова у њиховом власништву.Такође ће за најбоље бендове бити организован још један наступ у затвореном простору са професионалном опремом.

 

Конкурс је отворен до 23.09.2011. године.