-

Humanitarni koncert – Stefanovo veče u Nišu

Goran Šepa Gale

Niški muzičari različite žanrovske orijentacije nastupiće na humanitarnom koncertu u Nišu u sredu, 21. decembra u Domu vojske, kako bi se prikupila pomoć za malog Stefana.

Humanitarni koncert u velikoj sali Doma vojske počeće od 20 časova a na bini će se smenjivati: Goran Šepa Gale(Kerber), Oliver Katić, Pethouse Band, Neša Saita(Crne Mambe). Ansambl Groš, Humanitarni bend Kolege, Dejan Najda Najdanović(ex-Smak, Generacija 5) i Vokalna grupa Constantine.

Stefan Miladinović, dvoipogodišnji dečak, vodi borbu protiv opake bolesti rabdomiosarkoma. Rabdomiosarkom je izuzetno retka vrsta malignog tumora mekih tkiva kod dece (četiri deteta obole na milion rođenih) tako da su iskustva u našem zdravstvu mala i mnogo veći efekti se postižu u inostranim bolnicama. Roditeljima je neophodna humanitarna pomoć kako bi dobili bitku za život svog sina Stefana.

Karte po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Energy music shop, klub Sunset, pivnica Ministarstvo, kafe galerija Divine i Saloon u Tvrđavi. Na dan koncerta karte će moći da se kupe na biletarnici Doma Vojske.