Humanitarni koncert i berza za Ivu i Nataliju ove subote u Nišu

Dok7

Humanitarni koncert i berza za pomoć sestrama Ivi i Nataliji, koje boluju od Fridrajhove ataksije, održaće se u subotu, 3. februara u niškom klubu Black Stage.

Na humanitarnom koncertu, čiji početak je zakazan za 21.30h, nastupiće niški bendovi Opposite Way, Dok7 i Bunker. Pre koncerta, od 19 časova, u klubu Black Stage biće organizovana i humanitarna berza na kojoj će se prodavati diskovi, majice, ploče, umetničke slike, stripovi, knjige… koje su donirali muzičari i humani građani Niša.

Sestre Natalija i Iva Bašović iz Niša imaju retko genetsko oboljenje Fridrajhovu ataksiju, sa kojom žive više od decenije. Ova retka bolest uglavnom pogađa nervni sistem i srce. Devojčicama koje imaju 13 i 11 godina, pored novca za svakodnevnu terapiju lekovima, potrebna su i sredstva za lečenje u Nemačku.

Ulaz na koncert je 200 dinara, a ko želi, može i više donirati jer će kutija za priloge biti postavljena na ulazu u koncertni prostor. Svako ko je u mogućnosti da pomogne devojčicama, može to učiniti i uplatom sredstava na žiro račun: 105-0000230001318-46 Natalija Bašović.

Organizator koncerta je Udruženje građana Balkanrock u saradnji sa FatCat Studijom,
Štamparijom Sven i Sportskim Udruženjem Tvrđava.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.