Naslovna Aktivnosti UG

Aktivnosti UG

Hronika aktivnosti udruženja građana Balkanrock

Uspešno održan trinaesti Čupin rok memorijal

foto: Marjan Stojković

Tradicionalni koncert sećanja na Zorana Radosavljevića Čupu, popularno nazvan Čupin Memorijal, održan je ovog petka po trinaesti put u Nišu. Jednom godišnje se u najvećem gradu na Nišavi okupe njegovi prijatelji, porodica, ali i svi oni koji ga nisu poznavali, da mu još jednom odaju priznanje za sve što je za života uradio za nišku muzičku scenu, a naročito za mlade rok sastave, kojima je bezgranično pomagao.

“Veče Balkanrocka” u prepoznatljivom ritmu rokenrola

Voodoo, foto: Marjan Stojković

U okviru Medijana festa u Nišu, održano je prvo Veče Balkanrocka u okviru koga su se publici u parku Svetog Save predstavili pobednici i učesnici dosadašnjih izdanja Medjiana Balkanrock festivala.

Prvo „Veče Balkanrocka“ u petak u Nišu

Opposite Way

U okviru tradicionalnog Medijana festa u Nišu, održaće se i prvo Veče Balkanrocka u petak, 4. avgusta, sa početkom od 21:30 časova.

Humanitarni koncert za Dimitrija: I dalje na tragu humanosti

Chromatic

Veliki humanitarni koncert za Dimitrija Jocića uspešno održan u dvorištu Univerziteta (Banovini).

Humanitarni koncert za Dimitrija odložen za utorak

Opposite Way

Zbog vremenskih uslova, Humanitarni koncert za Dimitrija Jocića održaće se u utorak, 04. jula od 20 časova u Dvorištu Univerziteta (Banovini) u Nišu.

Humanitarni koncert za Dimitrija u Nišu

Dexter

Veliki humanitarni koncert za Dimitrija Jocića održaće se u nedelju, 02. jula od 20 časova u Dvorištu Univerziteta (Banovini) u Nišu.

Opposite Way pobednici osmog Medijana Balkanrock festivala

foto: Ivan Dinić

Prema glasovima publike, mladi niški bend Opposite Way pobednik je osmog po redu Medijana Balkanrock festivala koji je sinoć održan na amfiteatru na niškom Keju.

Deca Loših Muzičara na ovogodišnjem Medijana Balkanrock festivalu

Deca Loših Muzičara

Fank-rok sastav Deca Loših Muzičara nastupiće u subotu, 17. juna u revijalnom delu osmog po redu Medijana Balkanrock festivala u Nišu.

Humanitarni koncert za Miljanu – Velika rok pobeda

Opposite Way, foto: Vukašin Stanojević

U Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina) održan je Humanitarni koncert za Miljanu Ristić Stanković kojoj je par meseci nakon porođaja dijagnostifikovana akutna mijeloblastna leukemija. Na humanitarnom koncertu nastupili su niški bendovi ABS, Bunker, Dok7 i Opposite Way.

Humanitarni koncert za Miljanu ove subote u Nišu

Bunker

Veliki humanitarni koncert pomoći mladoj majci, Miljani Ristić Stanković, koja boluje od mijeloblastne leukemije, održaće se 20. maja u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini.

Otvoren konkurs za Medijana Balkanrock festival 2017

Hazel Purple, pobednici Medijana Balkanrock festivala 2016

U cilju promovisanja rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova, Gradska opština Medijana i Udruženje građana Balkanrock raspisali su konkurs za učešće neafirmisanih autorskih bendova na osmom Medijana Balkanrock festivalu koji će se 17. juna održati na amfiteatru na Keju.

Humanitarni koncert – Stefanovo veče u Nišu

Goran Šepa Gale

Niški muzičari različite žanrovske orijentacije nastupiće na humanitarnom koncertu u Nišu u sredu, 21. decembra u Domu vojske, kako bi se prikupila pomoć za malog Stefana.

Najčitanije

Izdvajamo!