Zoni (Dječaci) predstavlja prvi solo singl


Zoni iz Dječaka predstavlja prvi službeni solo singl. Riječ je o pjesmi “Kad se smiješ“. Tekst, produkciju, miks i master potpisuje Zoni, a glavni dio refrena Ivo Sivo, koji je i sam nedavno objavi singl “Prokleti gejmer”.

“Pjesma je stvorena kao posveta ljepoti neverbalnog razumijevanja s voljenom osobom, ljepoti pogleda, osmijeha i ugodne šutnje kojoj nisu potrebne riječi. Kad smo krenuli s produkcijom spota, plan je bio da nađemo ženu za koju se ne bi moglo reći da je klasično lijepa, ali koja ima lijep osmijeh. Tako bi spot dobio na realnosti u odnosu na sve druge spotove u kojima se pojavljuju modeli klasične ljepote, koje se tretira kao komad scenografije ili nakita, a njen osmijeh i topao pogled bi bili iznad svega. Ispalo je da žene koje nisu klasično lijepe baš i nisu voljne stati pred kameru, pa kad već nisam uspio naći takvu ženu, odlučio sam izgledom našeg modela prenaglasiti emocije i optimizam pjesme. Inspiraciju sam uzeo od japanskog animea. Tako je ona u spotu poseban utopijski svijet, kojemu mogu pristupiti samo kad sam s njom”, objasnio je Zoni.

Za pjesmu je snimljen spot u režiji i montaži samog Zonija, snimatelj je bio Milan Latković, a postprodukciju su odradili zajedno. U spotu glumi Ana Arabella Maslov.

Ostavite komentar: