Zero Tolerance i Abscendent na turneji po regionu

AbscendentOficijalni tribute bend čuvenog DeathaZero Tolerance, zajedno sa još jednim death-thrash metal sastavom, Abscendent nastupaće u Srbiji i regionu tokom druge polovine novembra.

Ova dva izvođača dolaze iz Italije i u okvire svoje turneje po jugoistočnoj Evropi, pored Srbije će posetiti i Bosnu i Hercegovinu i Bugarsku. Zero Tolerance postoji već punih 12 godina i nastao je iz evidentne ljubavi prema stvaralaštvu benda Death i njegovom osnivaču, Chucku Schuldineru. Abscendent ima kraći staž i na sceni je prisutan oko pet godina, a ove godine je izdao album “Decaying Human Condition” koji će promovisati tokom svih predstojećih svirki.

Nastupi u Srbiji će biti održani 19. novembra Šapcu, u klubu Zeppelin20. novembra Nišu, u klubu Black Stage. Informacije o ceni karte će uskoro biti objavljene.

Preostali nastupi benda će biti 16. novembra u Puli (klub Uljanik), 17. u Jablanici (OKC Urban Art), 18. u Sarajevu (AG klub), 22. Ruse (Metal Club Legacy Ruse), 23. u Sofiji (Live & Loud), 24. u Varni (Smile Club), 25. u Svishtovu (Club Disorder) i turneja se okončava 27. novembra u Tuzli (Caffe Galerija Bunt).

Ostavite komentar: