Žene i vino Samostalnih Referenata (video)

Samostalni referentiBend Samostalni Referenti nakon što su prošle nedelje preko našeg portala podelili singl “Žene i vino“, sada su podelili i novi spot.

Pesma je izmenjena i doterana pa je tako osvežena ponuđena fanovima za besplatno skidanje sa interneta. To je na neki način njihov rođendanski poklon publici koja ih prati već 19 godina.

Takođe, Samostalni Referenti će obeležiti svoj jubilej sada već tradicionalnim koncertom -“19 godina rada u ilegali” koji će biti održan 7. februara u Božidarcu sa početkom od 20 časova. Kao gosti će se pojaviti King Calipso Selectah i beogradski ska bend Nek’ svira ko ‘oće. Cena karte u pretprodaji ce biti 300 dinara dok ce na dan koncerta biti 400 din.

Povodom predstojeceg koncerta, Referenti su nam dali sledeću izjavu: “Čemu vaša lojalnost kada već 19 godina sviramo iste pesme? Sve ste ih čuli nebrojano puta, a opet se gurate ispred bine, pevate ih u glas, svi kao jedan. Zašto platiti 400 dinara da dođete na nečiji rođendan? Tortu zasigurno nećete dobiti! Nema ni sendviča sa majonezom i praškom šunkom. Piće plaćate sami – da li za šankom ili ispred dragstora u kraju, svejedno je. I zbog čega bi ste onda došli na Božidarac, 7 februara negde oko 20h? Biće možda hladno, a autobusi voze ređe vikendom.
Zato što ste individualci, ali deo ekipe? Zato što ne volite zakone, lažni moral i pravila? Zato što se gnušate cenzure i ne dozvoljavate da vas oblikuje društvo? Zato što smo svi mi Samostalni, ali ipak Referenti?!?!”

Novu pesmu možete preuzeti OVDE. (desni klik “Save Link as”)

Ostavite komentar: