brkovi

Zemlja Gruva sprema novi album

Zoe Kida, jedan od vokala Zemlje Gruva, otkrila je šta se ‘kuva’ u Gruvlendu, kako se oni organizuju i kada će izaći novi album.

“Ima nas trenutno osmoro, bilo na je i 14 i taj broj varira, ali zato tako dobro i zvučimo. Bitan nam je dobar zvuk i zato imamo toliko ljudi koji sviraju sa nama, to je naš zaštitni znak”, rekla je Zoe i nastavila, “To je i razlog zbog kog Zemlja Gruva nije izbacila album toliko dugo. S jedne strane je sjajno što nas ima toliko i bend zaista dobro zvuči na velikim binama i na koncertima, ali treba skupiti sve ljude, treba organizovati sve probe i ostalo. Uvek neko ne može i ima neke privatne stvari, ali i pored toga uspevamo, možda malo sporije, ali u suštini ’šljakamo’ i radimo intezivno, i to na novom albumu koji bi trebalo da izađe naredne godine”.

Ona je dodala i kako će se na albumu naći 10-ak pesama, a otkrila je i da bend sprema veliki koncert na proleće. Ceo intervju s njom, koji je uradio novinar Balkanrocka, možete pogledati na klipu ispod.

Zemlja Gruva nastupiće na 41. maskenbalu Kluba studenata tehnike, a karte za taj događaj mogu se kupiti svakog radnog dana u prostorijama kluba od 9-17 časova, kao i od srede do petka od 23-03 časa, po ceni od 1300 dinara, kao i u Zla šteku u TC Sremska. Na dan maskenbala koštaće 1900 dinara.

Ostavite komentar: