Zbog Borine povrede, odložen koncert Riblje Čorbe u Kragujevcu

Zbog povrede frontmena našeg popularnog benda odložen je koncert u Kragujevcu, kojim je trebalo obeležiti 40 godina rada Riblje Čorbe. Nastup neće biti otkazan, već odložen dok se pevač Bora Đorđević ne oporavi.

Za subotu, 24. februar najavljen je koncert Riblje čorbe kojim je trebalo obeležiti 40 godina rada. Međutim, zbog povrede pevača Bore Đorđevića, koncert se odlaže za 3-4 vikenda. Tačan datum biće naknadno istaknut.

Sve kupljene karte važiće za novi datum a ukoliko neko želi da vrati kartu i refundira novac to može učiniti u kafeu Nemam Ve De  (za ulaznica kupljene u kafeu). Za ulaznice koje su kupljene u WinWin radnjama procedura je sledeća:

– kupci regularnih ulaznica:

Pošalju ulaznice na adresu
Strahinjića Bana 22/2
11 000 Beograd
Za DD Ticketing Solutions

Naznače svoje ime i prezime, kontakt telefon i broj računa na koji će se izvršiti prenos sredstava u vrednosti ulaznica. Kupci elektronskih ulaznica šalju zahtev za povrat na mail office@ddtickets.rs. U WinWin radnjama nije moguć povratak novca.

U pretptodaji je ostalo manje od 100 karata za sve koji do sada nisu kupili karte, a prodajna mesta su kafe Nemam Ve De u Kragujevcu i WinWin radnje širom Srbije.

 

Ostavite komentar: