brkovi

Zasviraj na EXITu! Otvoren Play@EXIT konkurs

exit-publika2

EXIT i ove godine otvara vrata svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i di-džejevima kojima će konkurs Play@EXIT biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, predstavnici festivala i novinari iz celog sveta. Konkurs Play @ EXIT će trajati od 2. do 10. juna.

Registracijom na sajtu www.exitmusic.rs i popunjavanjem aplikacije svaki bend se prijavljuje na konkurs za nastup na EXITu 2014 i dobija svoju stranicu na sajtu. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na “Apply for 2014”. Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se naći na www.exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć saradnika, partnera i publike. Zbog toga vas pozivamo da lajkujete izvođače koji vam se najviše dopadaju, jer će oni sa najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Pobednicima konkursa biće omogućen nastup na festivalu.

Play @ Exit konkurs realizuje se i ove godine uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud.com. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com.

Prethodnih godina na konkurs “Play @ Exit“ prijavilo se više od 4000 izvođača iz celog sveta, koji su, između ostalog, nastupili i na Main, Dance Arena, Fusion, EXIT Music Live, Explosive, Radio AS FM, Happynovisad binama. Čekamo vaše prijave!

Ostavite komentar: