brkovi

Zajednički koncert Vatre i Pavela u Beogradu

Vatra

U prostorijama beogradskog Mikser Housea, 22. maja koncerte će održati hrvatski bendovi Vatra i Pavel.

pavel

Pavel

Virovitički rock sastav Vatra formiran je 1999. godine, a iste godine objavljuju debi album “Između nas”. Šesti studijski album “Ima li budnih” objavljen je 2011. godine za Dallas Records, a kao najveći hitovi izdvojili su se, pored naslovne numere, i pesme “Tremolo”, “Limunova kora”, “Plima adrenalina” i druge. Bendu se 2013. godine  pridružuje novi basista Tomislav Franjo Šušak, a iste godine snimaju EP “VT”, naslovljen prema registarskim oznakama grada Virovitice. Naredne godine Vatra koncertnom turnejom proslavlja 15. godišnjicu benda, a turneja kulminira rasprodatim zagrebačkim koncertom u klubu Tvornica Kulture. Iste godine ulaze u studio kako bi snimili sedmi studijski album, a najavljuju ga sa dva singla “Tango” i “Saturn”. Bend je na nedavno održanoj ceremoniji dodele nagrada Porin, dobio četiri nagrade, od kojih je najvažnija ona za pesmu godine, a to je upravo “Tango”.

Zagrebački bend Pavel osnovan je 2007. godine i ovo će im biti premijerni nastup u srpskoj prestonici. Biće ovo odlična prilika da se publici predstave pesme sa njihova tri studijska albuma koja su objavili u dosadašnjoj karijeri. Ovaj osmočlani sastav predvođen sjajnim pevačem i tekstopiscem Aljošom Šerićem, trenutno je veoma aktivan i nalazi se na regionalnoj turneji na kojoj promovišu aktuleni album I mi smo došli na red.

Karte za ovo veče mogu se nabaviti  na svim prodajnim mestima GigsTixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi) po promotivnoj ceni od 600 dinara koja će važiti do 10. aprila, kada će doći do poskupljenja ulaznica.

 

Ostavite komentar: