Zagrebački Vintage Industrial Bar treći rođendan slavi koncertima

She loves Pablo

She Loves Pablo

Vintage Industrial Bar, klub koji se u rekordno kratkom roku etablirao kao jedan od najznačajnijih mjesta za rock i ine koncerte u Zagrebu, otvorio je svoja vrata prije tri godine. Rođendanski neredi trajat će dva dana, u petak 11. i subotu 12. prosinca. Tijekom ta dva dana slavljeničke koncerte održat će vrsni bendovi i dragi prijatelji kluba – Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge, Vintage Rock Forces te Mašinko.

Prvi dan tuluma, 11. prosinca, svirat će Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge te Mašinko.

Cojones su zagrebački rockeri koji će nakon godinu dana metropolne hibernacije upravo na proslavi 3. rođendana Vintage Industrial Bara zasvirati svoju prvu klupsku svirku. I, baš u trenucima proslave rođendana i sami Cojonesi imaju razlog za slavlje jer se trenutno nalaze u studiju u kojem pomno kuju materijal za novi, treći studijski album, koji će nositi naslov ”Resonate”.

She Loves Pablo su jedan od onih domaćih bendova čije pjesme publika pjeva od početka do kraja. Iza njih stoje dva albuma i svi se pitaju kad će treći.

Za Straight Outta Fridge su funky izdanak House Of Pablo kolektiva i kao takvi i oni će se pridružiti svojoj braći po kolektivu u kovanju rođendanske Vintage zabave. Straight Outta Fridge je bend kojeg čine članovi Malady Lanea, Muscle Tribea, Reflex Kida i Deafness by Noisea, a zajedno su iskovali zvuk koji bi mogli najjednostavnije opisati kao mix RHCP-a i RATM-a.

Mašinko je jedan od najomiljenijih zagrebačkih punk rock bendova. Formirani su 2010. godine, objavili su dva albuma, “Mašinko” i “Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše” te split-izdanje s Frakturom Mozga “Frakturko”. Mašinko su vrlo brzo postali jedan od vodećih bendova na punk rock sceni u Hrvatskoj i regiji. Stil sviranja obilježavaju im energičan i melodičan zvuk instrumenata, te karakteristični višeglasni himnični refreni.

Drugi dan partyjanja, 12. prosinca, večer će otvoriti All Stars Bend: Vintage Rock Forces, kućni prijatelji Vintage Industrial Bara koji će prošarati kroz sve ere rock ‘n’ rolla.

Ulaz na prvi dan tuluma je 20 kn, dok će ulaz na drugi dan biti besplatan. Početak slavlja je u 21 sat.

 

Ostavite komentar: