brkovi

Zabranjeno pušenje vraća se u zagrebački Sax


Nakon skoro godinu dana i rasprodanog koncerta u travnju prošle godine, legende sarajevske rock scene, Zabranjeno pušenje, ponovno dolaze u kultni zagrebački klub Sax.

Jedan od najvećih r’n’r bendova na ovim prostorima održat će ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kluba Sax!, licem u lice s njihovom rajom: “Dragi suborci, rodbino i prijatelji, sve vas pozivam 4. 3. u 22 sata u klub Sax!, najveći mali klub na svijetu, na nezaboravni koncert spomenika kulturne baštine Bosne i Hercegovine, grupe Zabranjeno pušenje! Dođite i saznajte zašto smo ponosni što ste bili naši suvremenici. Sve vas voli i iskreno pozdravlja voditelj i humorista, Sejo Sexon!”, izjavio je Sejo Sexon uoči koncerta.

Grupa Zabranjeno pušenje u Sax! dolazi nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, mnogobrojnih rasprodanih stadiona i dvorana kako bi okrunili punoljetnost kluba u centru Zagreba.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznositi će 90 kuna. Broj ulaznica je ograničen, a svoj primjerak možete kupiti isključivo na blagajni kluba Sax!, svakim radnim danom kluba od 20 sati.

Ostavite komentar: