brkovi

Zabranjeno pušenje prvi put u Požarevcu

Iako je prošlo punih trideset godina od kada je objavljen album “Das ist Walter“, Zabranjeno pušenje do sada nije bilo u prilici da nastupa u Požarevcu.

Tri decenije i 10 albuma kasnije, jedna od najvećih rokenrol atrakcija nastupiće u požarevačkom klubu KB u petak, 20. februara, sa početkom u 21 čas.

“Požarevac je grad li​jepe i urbane tradicije, i to što u njemu do sada nismo svirali dođe kao ekskluzivna informacija… Prvi nastup u nekom gradu je kao kad ideš na prvi sastanak sa nekom curom – trudiš se da se pokažeš u najboljem svjetlu”, kazao je Sejo Sekson, frontmen Zabranjenog pušenja pred svoju prvu posetu Požarevcu.

Zabranjeno pušenje je već duže od godinu dana na turneji kojom slavi 30. rođendan albumu “Das ist Walter” i kojom promoviše 10. jubilarno izdanje “Radovi na cesti“.

Ulaznice su dostupne u Klubu KB (u večernjim časovima) i u Jazzanova cafe-u (tokom celog dana), i to -prvih 100 ulaznica moći će da se kupi po promotivnoj ceni od 500 dinara, dok će redovna cena ulaznica iznositi 700 dinara.

Ostavite komentar: