brkovi

ZAA nastavljaju letnju turneju

ZAA
Jedan od koncertno najaktivnijih bendova, kruševački sastav ZAA, ovog leta nastavlja da promoviše svoj aktuelni album “What About”.
Letnju turneju bend je počeo koncertima u Bitolju, Prilepu, Sarajevu, beogradskom festivalu Manifest i u rodnom Kruševcu, na proslavi 150 godina Kruševačke gimnazije. Prošlog vikenda, ZAA je nastupio na Urban festu u Inđiji,  kao i na Lent festivalu u Mariboru, gde su Kruševljani na zahtev publike i organizatora umesto jednom, svirali čak dva puta na dve različite bine.

Sledeći put, publika će moći da ih čuje na Pivo festu u Prilepu 17. jula i dan kasnije na D festivalu u Dorjanu, dok će avgustovski nastupi početi koncertom na Park festu u Užicu prvog dana tog meseca. Letnja turneja će se nastaviti svirkama na Love festu u Vrnjačkoj Banji 6. avgusta, Lake festu u Nikšiću 14. avgusta, kao i u klubu Lazareti u Dubrovniku 15. avgusta. Slede nastupi 16. avgusta u Čitluku na Evergreen festu, 21. avgusta u Lučanima, 27. u Velenju na Kunigunda festu i 29. avgusta u Novoj Gorici u kulturnom centru Mostovna.

Ostavite komentar: