brkovi

ZAA najavili koncert u Beogradu

ZAAPosle godinu dana od poslednjeg solo nastupa u Beogradu, kruševački bend ZAA, koji publika i kritika ocenjuju kao svojevrsnu regionalnu koncertnu atrakciju, vraća se pred prestoničku publiku koncertom u Kulturnom centru Grad, koji je zakazan za 21. novembar u 21 čas.

Nastup je deo jesenje mini-turneje kojom ZAA zaokružuje promociju aktulenog albuma „What About“.

„Drago nam je što nastupamo u jednoj od svojih omiljenih kulturnih oaza u Beogradu. ZAA donosi mnogo dobre energije u prostor KC Grada. Očekujemo vas u subotu, 21. novembra. Svi ste pozvani, dođite šareni i nasmejani!“, poručio je beogradskoj publici Tomislav Ilić, basista benda.

U novosadskom klubu „Quarter“ (Bulevar Despota Stefana 5) bend će nastupiti 20. novembra, dok će publika iz Niša i okoline moći da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, 27. novembra u klubu „Feedback“ (Balkanska 2a).

Cena ulaznica za sva tri koncerta je 400 dinara u pretprodaji i 500 na dan koncerta. U Novom Sadu karte se u pretprodaji mogu kupiti u CD shop-u „Mungos“ (Zmaj Jovina 2), u Beogradu u KC Grad, dok su u Nišu dostupne u „Vintage shop“-u (Davidova 9) i „Energy music shop“-u (TPC Kalča, Obrenovićeva bb).

 

Ostavite komentar: