Za vikend treći Sirmium Rocks Fest u Sremskoj MItrovici

Goblini I ove godine, u Sremskoj Mitrovici, 31. jula i 1. avgusta biće održan sada već tradicionalni muzički festival u organizaciji Kancelarijie za mlade grada Sremska Mitrovica, Sirmium Rock Fest 2015. Mesto održavanja festivala biće igralište “Partizan”.

U skladu sa idejom festivala da se publika upozna sa što širim spektrom žanrova, i na ovom, trećem po redu Sirmium Rock Festu, biće zastupljeni kvalitetni autorski sastavi različitih stilskih odrednica.

Festival će otvoriti pobednici ovogodišnjeg Belgrade Demo Festa, duo J & M. Publici će se predstaviti i mlada autorka u usponu Tamara Kim Žebic. Slede dobro poznati Svi Na pod, novosadski raggamuffin sastav MadRed, i kao nosilac prvog dana ovogodišnjeg festivala, DJ Marko Nastić.

Za razliku od prvog, koji će ove godine u značajnoj meri biti prožet elektronskim, drugi dan biće obeležen gitarskim zvukom. Pored nekoliko predstavnika sremskomitrovačke scene: punk sastava Boneshaker, heavy-power metalaca Amor’s Arrows, uveliko koncertno aktivnih Shejdi Kruu i Kofein, nastupiće bend Iskaz, a posle dugo godina, u Sremskoj Mitrovici sviraće Goblini.

Početak prve koncertne večeri fetsivala zakazan je za 20:30 časova, a druge u 20 časova.

Ulaz će biti slobodan.

Ostavite komentar: