Yoya Wolf iz Euterpa objavila prvu solo pesmu (video)

yoya_wolfBeogradska kantautorka Yoya Wolf (Jovana Vujnović), glavni vokal poznatog beogradskog benda Euterpa, izdala je svoj debi solo singl „Open Your Heart“ za londonsku izdavačku kuću Bandhouse Records.

Za pesmu „Open Your Heart“, Yoya je napisala muziku i tekst, dok aranžman potpisuju Marko Kon, Miladin Stojković i Goran German. Singl je snimljen u Studiju 3000, a miks i mastering su rađeni u Londonu u The Park Studios. Što se instrumenata tiče, svojim talentom doprineli su: Mladen Pecović (gitare), Miladin Stojković (bas gitara i kontrabas), Goran German (klavijature), Marko Kon i Ivan „Bamby“ Mirković (drum programming) kao i Dajana Ivin (prateći vokali). Urađen je i spot za pesmu „Open Your Heart“ u režiji Vladimira Markovića Looney-ja, koji možete pogledati na našem portalu.

Tokom 2013. godine Yoya je, u saradnji sa Miladinom Stojkovićem, snimila obradu pesme britanskog sastava Radiohead – „Wolf at the Door“, koja je objavljena na kompilaciji „Radio In My Head“ (Bandhouse Records, 2013).

U planu je, pored redovnih svirki sa bendom Euterpa, snimanje novih pesama, a u bližoj budućnosti i objavljivanje prvog solo albuma.

Ostavite komentar: