Who See potpisuju CD izdanje albuma “Nemam ti kad”

Who SeePosle godine u kojoj su potvrdili status jedne od vodećih hip hop atrakcija u regionu, ali i svojim hitovima doprli i do najšire publike, Who See finiširaju 2014. godinu potpisivanjem albuma 9. decembra.

nemam-ti-kadPotpisivanje CD izdanja i druženje sa fanovima održaće se u Metropolis Music Cafeu, Makedonska 21, u utorak, 9. decembra, od 17 časova, uz prisustvo Noyza, člana benda Who See. CD izdanje albuma “Nemam ti kad” nalazi se u prodaji na svim bolje snabdevenim prodajnim mestima i CD shopovima.

Njihov hit album “Nemam ti kad”, posle velikog uspeha koji je ostvario u digitalnom formatu, konačno će zbog izuzetnog interesovanja u Srbiji biti dostupan i kao CD izdanje, koje objavljuje Lampshade Media u saradnji sa Power Music.

Od kada je izašao, u avgustu ove godine, album je proveo pet nedelja na vrhu liste slušanosti muzičkog servisa Deezer, dok je “Đe se kupaš” bio neprikosnoveni hit proteklog leta. Početni tiraž albuma u CD formatu bio je dostupan samo u Crnoj Gori, uz dnevni list “Pobjeda”.

Album možete slušati i na Deezeru http://www.deezer.com/album/8236538.

Ostavite komentar: